- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zuri
tag
válasz
BlueAthlon #4129 üzenetére
Mikor a legelsőt megvettem nekem is az volt a gondom hogy ledobálta a térerőt, sim hibát írt stb... igaz a 3 napba visszavittem és kis vitatkozás után kicserélték a tescoba egy másikra. Igaz most azzal nekem semmi bajom sincs mégis a sok hozzá szólások miatt félek hogy hamarosan behal nekem is a teló és borsodból szar pestre szállítgatni a szervízbe
Másik kollegának mondom akinek a telója képernyője repedt volt meg másnak is: szervíz után ha lehet fényképezzétek le a telefont amint megkaptátok összeillesztéseknél és a macerásabb helyeken igaz utólag könnyű okosnak lenni, de a második ilyen tepsinél is mindent átnéztem mielőtt kicseréltettem volna vele. Ár érték arányban lehet tényleg jó a telefon sőt, de a támogatottságában mind szervíz, vagy romok szegényes a hibalehetőségek meg igen magasak ahogy olvasgatom a hozzászólásokat -
BlueAthlon
senior tag
válasz
BlueAthlon #4129 üzenetére
Hallottam olyat, hogy másnak is hülyéskedik a kettes foglalatban ülő SIM kártyával..
Pl kint a szabadban van még van térerő, épületben vége egyből. Nekem most éppen ezt játssza.
Másnak is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egérpad topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest