Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciali
tag
ezek szerint a régebben gyártott gépeik jobbak. Mint említettem, az én csav.behajtóm 2003-as. Ennyi hiba után nem csodálom, ha valakinek elege lesz egy adott márkából. Nekem szerencsére nem volt eddig problémám a Festoval.
Haver kék Bosch csavarbehajtóval szenvedett. Annak mindkét akksija rövid időn belül megadta magát. És ami a poén, nem akarták garanciában cserélni, de valahogy mégis cserélték. Aztán meg a motorja adta be az unalmast annyira, hogy nem volt érdemes javíttatni, mindezt már garanciaidőn túl.
Ezek után vett egy Makitát, de azzal is akksi problémái voltak, de ott szó nélkül cseréltek. Szóval bele lehet futni ilyen esetekbe bármelyik márkánál.
Távlati terv a dekopír fűrészem cseréje, lehet hogy Festo lesz a befutó, vagy kék Bosch, (ha már ők találták fel a dekopír fűrészt). Vagy még a Makita. Más márkákban nem gondolkodom.
Festora visszatérve, szerintem az excentercsiszolójuk a legjobb gépük, legalábbis amit én ismerek. Mondhatnám a Dominót is, de azt nincs mivel összemérni. -
Madmax81
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Hbada P3 ergonomikus irodai szék
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó