Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
lentivator #32013 üzenetére
Van egy szektor, aminek az igényeit nagyon jól kielégítik az olcsó asztali körfűrészek. Az építőiparban többnyire. Zsaluzathoz a méretre vágásokhoz, a stablondeszkák beszabásához teljesen elég. Aztán ilyen kerti kalyibák, ólak összetákolásához sem kell komolyabb gép. Szóval van azoknak létjogosultsága. Mint ahogy van a műanyag evőeszközöknek is. De aki asztaloskodni akarna akár hobbiból is, máris kinőtte az olcsó kategóriát. Vagy csak arra használja, hogy ráhagyással előkészíti az alapanyagot a pontos műveletekhez, mint pl gyalulás. Ám sokan úgy ugranak neki, hogy elgondolják, ha pontosan berajzolja az alapanyagra a végleges méreteket, akkor ott már csak el kell valahogy, valamivel vágni. No, ez akkor se megy ilyen pofonegyszerűen, ha az embernek van egy többmilliós komoly fűrészgépe - noha azzal legalább megvalósítható többnyire.
A TK 1688D elég jól el van találva egyébként. Ilyenkor zavarban vagyok, hogy érzem, valamikor én indítottam itt el ezt a metabo csúfolást, és néha úgy érzem, hogy túllőttem a célon. Nem ez volt a szándékom - indulati dolog volt, amit az fakasztott, hogy több dologban zsinórban kihúzatta a rövidebbet az a márka velem. Nem a bosszú vezérelt, hanem a drága és kínkeserves csalódás. Többször is meghajoltam pl a TS 250-es asztali fűrészük előtt, hogy ár/érték arányban, és használati értékben, pontosságban a konkurenciák fölé kerekedett.
Úgy tudom, annak a gépnek most is 200 alatt van az ára. Ennyi pénz nyilvánvaló korlátokat szab, de míg a konkurencia kompromisszumokba is kényszerít ugyanazon (esetenként még több) korlát mellett, addig a TS 250 marad szimplán a korlátok mellett. Kár, hogy szénkefés motort dugtak bele. Ha kapott volna egy hővédelemmel ellátott indukciós motort, még magasabban kiemelkedne a többi közül. Akkor sose vettem volna Makita MLT 100-at a metabo fóbiám ellenére se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest