Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Jó, hogy "beleszóltál", máris rengeteget segítettél
Ugyanis az egyik dilemmám pont a fűrészlap mérete volt. Először a nagyobbik Dewalt géppel szemeztem, de az még plusz egy százas, és az nekem sok (nem pénzkeresetre kell, kizárólag otthoni hobbi). A másik dilemmám pedig, pont az, hogy kell-e nekem gérvágó (azért is írtam, hogy "esetleg").
Én azért nézegettem csak Dewalt-ot, mert úgy tudtam, hogy ebben a belépő kategóriában (150-300eFt) ez a márka a fűrészek Rolls-Royce-a, és ha már cserélek, akkor nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy nem hallgatok a szakikra, és jó nekem a Parkside is (k*vára nem jó). Szeretnék megfontoltan és jól dönteni.
Ránéztem erre a Hikokira, és kifejezetten szimpatikusEgyébként, az osztrák/német vonalra visszatérve, azért is jött fel ez a dolog, mert kereskedelmi forgalomban már nem kapható gépeken is gondolkodtam. Hátha levetnék a már nem használt gépeiket, én meg majd jól lecsapok rájuk jó áron. A nagyobb vásárlóerő miatt talán gyakoribban a régi, de minőségi gépek...
De valószínűleg simán beérném egy ilyen Hikokival is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politikai mémek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest