Hirdetés
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
nekem sajnos nem. win7 64 bites gépem van, és teljesen standard elnevezésű virágboltos cuccok, úgy ahogy lejött. a yadis-nél az elnevezés után jók a dolgok, de sajnos sok értelmét nem látom átnevezgetni a könyvtáraknak, vagy egyesével beírogatni a filmek neveit.
a yamj-ból átolvastam már 2 különböző leírást, letöltöttem több verziót, ide-oda pakolgattam a mede8er és a skin könyvtárak tartalmát, de nem az igazi. volt már, hogy működött valamilyen konstellációban, de számomra ez nagyon nehézkes, és főleg baromi lassú (10 perc egy 40 filmes könyvtár).
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Razer Kraken X - Multi Platform Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Razer Kaira X Kék/Fehér Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Trust GXT Forta Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest