-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gawamatsu
Topikgazda
Sharkoon USB3.0 van a NAS-ra kötve. Abban mennek a mentések.
Vettem mellé (hogy ne kelljen kibontani ha kellene) egy ilyet.Elsőre minden formátumra tudta formázni, kivéve NTFS, így ment Ext4-ra.
A következőre már ment az is. Nem tudom miért, de mivel sikerült (Ext4-et ugye nem kezeli natívan a Windows (külön vehető appal is csak olvassa)), így nem gond a dupla format. -
Attól, hogy Te tudod, hogy mit csinálsz, ez a többség számára még hitvita. Ez sajnos a bő évtizedes tapasztalatom. Én sokáig a címfoglalás híve és követője voltam, most már saját célra is vegyes rendszert használok, de pár tucatnyi hálózatot már konfiguráltam fel így, hibridként.
Te tisztában vagy a rendszerrel, komoly tapasztalatod van, nem hit alapján cselekszel. Szemben nagyon sokakkal.
MaCS
-
Ez a címfoglalás / fix IP-cím egy régi hitvita, és nincs is általános megoldás. Az adott helyzet és felhasználói ízlés együttesen határozzák meg a követendő utat.
Azt viszont feltétlenül érdemes betartani, hogy azon felül, hogy ne legyenek ütközések (fix címnél erre nincs védelem), lehetőleg ne használjuk egyszerre a két megoldást azonos eszközre. Azonos címre sem!
A DHCP szerver IP pooljától pedig érdemes távol tartani mind a foglalt, mind a fix IP-címeket. Tudom, hogy ez elvben fölös óvatosság, de láttam már viccesen ugráló című és emiatt le-leszakadó hosztokat.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest