-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Speeedfire #3298 üzenetére
De csak Inteles CPU-n, mígaz Asus a kisebb, ARM-os gépein is támogatja.
-
cigam
titán
válasz
Speeedfire #3295 üzenetére
Akkor az ADM erőforrásigényesebb, mint pl egy DSM.
Nem, nem ezt írta. Azt írta, hogy "sok app docker alapú". Vagyis nem azt, hogy minden egyes külön telepített app dokker alapú. Nem mellesleg, az hogy kezeli a dokker-t az inkább előny mint hátrány. Így sokkal többféle app áll a rendelkezésedre, mintha a gyártó appstore-jára korlátozódna a választék. Főleg úgy értékelődik fel a dokker képesség, hogy a gyártók saját kedvükre vesznek ki/tesznek be appokat a store-ba. pl. [link]
-
ugyes
senior tag
válasz
Speeedfire #3295 üzenetére
Ezt így nem jelenteném ki. Én is sokat gondolkodtam, más szempontok miatt, majd lett az Asustor.
Egy 4GB-s memóriamodul (ha bővíthetőt veszel), az soha nem árt. -
ugyes
senior tag
válasz
Speeedfire #3293 üzenetére
Asustornál sok app docker alapú, annak ellenére, hogy az ADM képernyőn van egy önálló ikonja.
-
ugyes
senior tag
válasz
Speeedfire #3289 üzenetére
Mint írtam az 1 db Roon alkalmazás 3GB-t eszik önmagában. A többi 9 konténerem, 3 standard app, ADM a többi.
-
donat_sz
senior tag
válasz
Speeedfire #3285 üzenetére
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Speeedfire #3285 üzenetére
Volt elfekvőben notebook RAM és bele esett, ennyi.
Nem tudtam mire elég a 2GB, meg, hogy használja.Optimálisan.
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Speeedfire #3278 üzenetére
Bővíthető memóriásat vegyél akkor.
Nekem 2x1GB DDR3 volt, ment bele 2x8, de nem használ 2nél többet, de jó ha van. -
ugyes
senior tag
válasz
Speeedfire #3278 üzenetére
Mintha lenne egy eladó garanciális a hardveraprón.
-
cigam
titán
válasz
Speeedfire #3276 üzenetére
A RAM-ból soha nem lehet elég
Ha van rá keret, a AS3302T-t válaszd. Hosszútávon is jobb ha 2GB van benne. Több memória osztoznak a rajta futó programok. Plusz ez már támogatja az Asus MyArchive megoldását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged