Hirdetés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
marso
tag
válasz
Intruder2k5 #10864 üzenetére
A belinkelt oldalon találtam egy linket e nélkül nem jött volna össze.
igen, kellett tegnap estére
-
marso
tag
válasz
Intruder2k5 #10861 üzenetére
köszi a segítséget, holnap viszem vissza az uj routert téves vásárlás néven
már bejelentkeztem ddwrt be.
-
marso
tag
válasz
Intruder2k5 #10855 üzenetére
szia persze hogy fix ip és hardreset megvolt, nem adott jelet megárol.
Viszont találtam ezt az oldalt,
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2507
kisütni a flasht hardweresen, miután rövidre zártam a megfelelő lábat, villant a power led, mintha recoveryben lenne. Most már eljutott odáig, hogy látja recovery tool. Épp tölti fel a rom ot. -
marso
tag
válasz
Intruder2k5 #10850 üzenetére
sajnos mindkét link abbol indul ki hogy a router a 192.168.1.1 en van, nekem igy nem találja meg az asus recovery a routert. Pingre nem felel tftp sem talál semmit.
-
marso
tag
válasz
Intruder2k5 #10850 üzenetére
Szia, világit minden rendesen a WAn port és a port1 villog, ahogy adatot kap. AIR led-ig nem jut már el. Az oldalt köszi, azonnal megnézem.
-
marso
tag
Sziasztok kis segitséget szeretnék kérni, van egy WL500w s routerem, ddwrt futott rajta kb fél évig, nemrég rádugtam pendriveot, és ráraktam egy kibővített linux csomagot (samba, torrent ftp) működött minden megfelelően, mig tegnap estére, nem lett hálózat, reggel még volt. A router nem reagál semmire, de belép szerviz módba (villog a power led). Pingelni nem tudom, igy hozzáférni sem. nvclear-t szerettem volna csinálni. Utána olvasva találtam olyan javaslatot, hogy az asus recovery vel, lehet esély rá standard windows által kiosztott ipcimről is. Erre sem reagál. Probáltam azt is hogy minden Lan portrol lehuztam a csatlakozot, hogy csak port1 en volt, ezekre tudom hogy régebben kiakadt boot közben, azthiszem firmware telepités közben.
Esetleg van valakkinek valami ötlete mit lehetne ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 6GB 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 KC 15.6" FHD IPS i5-10500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- RAZER PRO TYPE ULTRA - EU
- MSI GF63 Thin 11UD, RTX 3050Ti, i7-11800h, 16GB RAM, 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming FX506IU-AL014T, Ryzen 7 4800H, GTX 1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest