- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Kicsirics77 #19008 üzenetére
Közben úgy néz kis sikerült. addig állítgattam mindent telefonon,míg egyszer csak beengedett. Utoljára a DNS-t állítottam át google-ra. nem is értem az hogy változott meg. Visszatettem a biztonsági mentést,azt mégsem jegyezte meg valamiért. Hogy ez volt e a ludas nem tudom,de most működik. Köszönöm ASUS ezt a felejthetetlen 2 órát
-
Bubaaa
aktív tag
Nos.a tegnapi internetkieséssel,igazából ma volt időm foglalkozni. Szóval. Hard reset után belépek a router (AC65P) felületére,elkezdem beállítani a netet,és ahogy van kapcsolat,kidob a felületről. Onnantól kezdve nem tudok belépni. A telefonomon van letöltve as asus router alkalmazás,onnan be tudok lépni,de fogalmam sincs mit kéne átállítanom hogy gépről is elérjem az oldalt. Firmware verzió 3.0.0.4.382-52516-gcca929d,azt írja hogy ez a legfrissebb.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz szaboi6512 #18981 üzenetére
Ezt akartam elkerülni,de ha nincs más akkor az lesz.
-
Bubaaa
aktív tag
Ma leállt a diginetem,vártam pár órát,de még mindig nem volt. Újraindítottam a szolgáltatói cuccot,de semmi. Felhívtam őket,mondta hogy látja,és véletlenül nem ASUS routerem van,mert azokkal van valami probléma most,többen jelezték. Viszont nem tudok belépni a routerbe,azt írja nem elérhető,ilyenkor mi van? Újraindítottam azt is,mostmár van net,de belépni továbbra sem enged.
-
Bubaaa
aktív tag
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #9449 üzenetére
Köszönöm,így akkor világos. Mert eddig ha jött valaki,azt a jelszót adtam meg neki amit én is használok. Most viszont a MAC szűrőt beállítottam,így majd elég lesz nekik egy vendéghálózat,amit majd elötte beállítok.
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok! Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok. A vezeték nélküli lapon,beállítom a MAC szűröt,felvettem az eszközöket. Ha létrehozok egy vendéghálozatot,ott simán tud csatlakozni eszköz? Vagy ott is külön engedélyezni kell ?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #9387 üzenetére
Nagyszerű. Tehát használhatom azt ahol négyen van rajtam kívül
-
Bubaaa
aktív tag
Az miért van,hogy beállítom a 100as csatornára az 5g wifit,egy darabig úgy is van. Majd pár óra elteltével a wifi analyzer szerint a 44esen van. Belépek a router menüjébe,és ott a 100 van beállítva.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #9320 üzenetére
-
Bubaaa
aktív tag
Miért nem engedi a google dns-t beállítani routerben? Ahogy beállítom,onnantól kezdve nem tudok a routerhez hozzáférni,csak reset után. a régi routeren működött,ezen meg egyszerűen nem megy. Van valami tipp mit hová állítsak?
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ac65p routert. Beállítom amit kell,és a konfigurálás kész után nem tudok kilépni. Reseteltem,kezdés előről. Siker. Beállítom a google dns-t,és az alkalmaz gomb megnyomása után pörög a vacak és nem tudok kilépni se. Reset,sokadik próbálkozásra sem sikerül. Reset,a 2.4g és az 5g beállítva,a többit majd reggel.
Most reggel be akarok lépni a router felületére,nem enged. Mi a megoldás,mit rontok el? Ez vicc hogy állandóan resetelnem kell,hogy egyáltalán hozzáférjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest