- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Pixelgarancia van náluk, nem csak OLED-re, de ez jellemzően a gyárilag szar pixelekre vonatkozik, nem arra hogy idővel beég a kép. Max időtartama is csak 20 nap, mert ennyi idő alatt már általában kiderül hogy jó panelt kaptál-e. Kezdetben. Hogy 2-3 év múlva mi lesz, arra ez se jó, meg a gyártói gari se. A beégés viszont egy hosszabb távú folyamat.
-
gabenz88
csendes tag
Csak hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Az MSI modellből két változat létezik:
MSI MPG 321URX (ezt linkelte ansell) és MSI MAG 321UPX.
A különbség a kettő között, hogy a MAG verzióban nem lehet firmware-t frissíteni. Az MPG változatban ilyen megkötés nincs (az MSI oldalára 05.06-án került fel az FW.010, amivel már egy szinten van a PG32UCDM-mel, minusz hivatalos G-Sync minősítés).Én az Asus változatot szemeltem ki magamnak év elején, de sosem volt elérhető és az amúgy is irreálisan magas árra még rárakódott az "Asus adó", így április elején megrendeltem az Alzáról az MPG 321URX-et. Napra pontosan 3 hétre rá hozta is a futár. Azt kell mondjam, hogy teljesen meg vagyok elégedve vele, a legfrissebb firmware-rel pedig csak még jobb lett. A G-Sync minősítés hiánya se tántorítson el tőle. Egyszer sem tapasztaltam ebből fakadó problémát a 4080 mellett, eddig amit próbáltam ott tökéletes volt a G-Sync.
-
-
myckey
veterán
tehát akkor megoldották a dilemmádat...
Van egyébként hasonlóan jó képminőségű, nagyságú megjelenítő, mindenféle castlakozóval is...etc. DE mondjuk nem kell 240Hz frekvencia. Elég 144 is. Nem feltétlen Ződ szink, hanem Adapt all in one. Az sem baj ha mondjuk a képarány változik, mert szélesebb vagy nagyobb. Illetőleg nem ROG feláras, hanem akármi is.
MOndjuk olcsóbban...
De ez a vonal egyébként tetszik, de nem vennék mert Ződ szinkronos. ( nem ződ a vga ) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LC49G94TSSPXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest