Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Pixelgarancia van náluk, nem csak OLED-re, de ez jellemzően a gyárilag szar pixelekre vonatkozik, nem arra hogy idővel beég a kép. Max időtartama is csak 20 nap, mert ennyi idő alatt már általában kiderül hogy jó panelt kaptál-e. Kezdetben. Hogy 2-3 év múlva mi lesz, arra ez se jó, meg a gyártói gari se. A beégés viszont egy hosszabb távú folyamat.
-
gabenz88
csendes tag
Csak hogy tiszta vizet öntsek a pohárba. Az MSI modellből két változat létezik:
MSI MPG 321URX (ezt linkelte ansell) és MSI MAG 321UPX.
A különbség a kettő között, hogy a MAG verzióban nem lehet firmware-t frissíteni. Az MPG változatban ilyen megkötés nincs (az MSI oldalára 05.06-án került fel az FW.010, amivel már egy szinten van a PG32UCDM-mel, minusz hivatalos G-Sync minősítés).Én az Asus változatot szemeltem ki magamnak év elején, de sosem volt elérhető és az amúgy is irreálisan magas árra még rárakódott az "Asus adó", így április elején megrendeltem az Alzáról az MPG 321URX-et. Napra pontosan 3 hétre rá hozta is a futár. Azt kell mondjam, hogy teljesen meg vagyok elégedve vele, a legfrissebb firmware-rel pedig csak még jobb lett. A G-Sync minősítés hiánya se tántorítson el tőle. Egyszer sem tapasztaltam ebből fakadó problémát a 4080 mellett, eddig amit próbáltam ott tökéletes volt a G-Sync.
-
myckey
veterán
tehát akkor megoldották a dilemmádat...
Van egyébként hasonlóan jó képminőségű, nagyságú megjelenítő, mindenféle castlakozóval is...etc. DE mondjuk nem kell 240Hz frekvencia. Elég 144 is. Nem feltétlen Ződ szink, hanem Adapt all in one. Az sem baj ha mondjuk a képarány változik, mert szélesebb vagy nagyobb. Illetőleg nem ROG feláras, hanem akármi is.
MOndjuk olcsóbban...
De ez a vonal egyébként tetszik, de nem vennék mert Ződ szinkronos. ( nem ződ a vga ) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest