Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• heaven

tag

Sziasztok!

Másfél éve megvan az ASUS 9600XT eddig minden O.K. volt, de most sajnos gond van vele!

WinXP-SP2 van fent a gépen és nVidia nForce3 5.10 chispset driver van az alaplaphoz. A videókártyához ASUS 806 driver volt fent, az EnhancedDriver113 és a SmartDoctor 455-öt használtam, mert baromira bejött, ahogy a ventillátor fordulatszámát kezelei.
    Néhány napja nekiállt fagyni 1-2 játék. + Probléma jött elő a 457-es SmartDoctor telepítésénél, mert a telepítés során a kép összeuszálódott.
    Gondoltam újratelepítem az egészet, format c:, stb.

Láttam az ASUS honlapján, hogy megjelent az újabb 808 driver, hát gondoltam azt rakom fel. Sajnos a telepítés a WDM-nél megakad és nem akar továbbmenni csak ha kilőttem a folyamatot a feladatütemezőben. Utána feltettem az EnhancedDriver114-t.
    Ezután megpróbáltam feltenni a legújabb SmartDoctor 460-at és a telepítés közben teljesen összekuszálódott a kép. ''Vakon'' indítottam újra a gépet, fel is állt szépen az XP, de amint elindította az automatikus indítás a SmartDoctor-t, elment a kép és kikapcsolt a monitor. :Y

Csökkentett módban letöröltem a Smartdoctort, így már ment rendesen a gép.
    Nekiálltam játszani, de a gép ugyanúgy fagyott mint előtte. :(

Azóta megpróbáltam visszatettni a régi 806 drivert, de a SmartDoctor ugyanúgy kiakasztotta a gépet.
    Megpróbáltam feltenni az ATI CATALYST 5.1-et de az eredmény ugyanaz: a játék fagy, SmatDoctor kiakad.

:F

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák