- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
heaven
tag
Sziasztok!
Másfél éve megvan az ASUS 9600XT eddig minden O.K. volt, de most sajnos gond van vele!
WinXP-SP2 van fent a gépen és nVidia nForce3 5.10 chispset driver van az alaplaphoz. A videókártyához ASUS 806 driver volt fent, az EnhancedDriver113 és a SmartDoctor 455-öt használtam, mert baromira bejött, ahogy a ventillátor fordulatszámát kezelei.
Néhány napja nekiállt fagyni 1-2 játék. + Probléma jött elő a 457-es SmartDoctor telepítésénél, mert a telepítés során a kép összeuszálódott.
Gondoltam újratelepítem az egészet, format c:, stb.
Láttam az ASUS honlapján, hogy megjelent az újabb 808 driver, hát gondoltam azt rakom fel. Sajnos a telepítés a WDM-nél megakad és nem akar továbbmenni csak ha kilőttem a folyamatot a feladatütemezőben. Utána feltettem az EnhancedDriver114-t.
Ezután megpróbáltam feltenni a legújabb SmartDoctor 460-at és a telepítés közben teljesen összekuszálódott a kép. ''Vakon'' indítottam újra a gépet, fel is állt szépen az XP, de amint elindította az automatikus indítás a SmartDoctor-t, elment a kép és kikapcsolt a monitor.
Csökkentett módban letöröltem a Smartdoctort, így már ment rendesen a gép.
Nekiálltam játszani, de a gép ugyanúgy fagyott mint előtte.
Azóta megpróbáltam visszatettni a régi 806 drivert, de a SmartDoctor ugyanúgy kiakasztotta a gépet.
Megpróbáltam feltenni az ATI CATALYST 5.1-et de az eredmény ugyanaz: a játék fagy, SmatDoctor kiakad.
[Szerkesztve] -
Flayer
senior tag
Csá!
Bár nem tudom milyen kártya van a gépedben,de az én tapasztalatom az,hogy egy Asus 9600XT van a gépemben.A rajta lévő gyári ventilátor kicsi és több mint 6000 forog.Nekem is simán lepipálja hangban a proci ventit.Le is fogom cserélni a picsába ha lejár a kártya garija.
[Szerkesztve] -
kavboy
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. A gépem picit zajos és megvizsgáltam, hogy honnan jön a zaj. Legnagyobb meglepetésemre a videokártya ventije hangosabb, mint a 3 gigás Prescott procihoz gyárilag hozzáadott venti!!!!!!! Ez normális????
-
iC
tag
Nekem ugyanilyen ASUS van, jobban is jársz a Sapphire-el, gyorsabb.
Csak figyelj oda, hogy levásárold vagy visszakérd az árkülömbözetet, illetve lehet tévébemenet különbség (gyak. sapphire-on nincs) -
Pharaoh
aktív tag
Én is néztem hogy mit akar, de úgy gondoltam, hogy most nem kezdek el balhét csinálni, úgyis az volt hogy Asus-t vagy Shapphire-t veszek.
[Szerkesztve] -
Pharaoh
aktív tag
Valami olyansmit mondtak a boltban, hogy az alaplapom nem szereti ezt a VGA-t, így majd hoznak helyete egy Shappire-t.
-
iC
tag
Akkor usgyi vissza a boltba. Szvsz rossz a kártya !! Úgy néz ki ezt már ki is derítetted. Esetleg nézd végig, hogy fizikai sérülés van-e rajt. (Kitört kondi, stb)
-
iC
tag
Akkor usgyi vissza a boltba. Szvsz rossz a kártya !! Úgy néz ki ezt már ki is deritetted. Esetleg nézd végig, hogy fizikai sérülés van-e rajt. (Kitört kondi, stb)
-
Pharaoh
aktív tag
-
Pharaoh
aktív tag
Most vettem a karit és mikor indítom a gépet sípol és nem bootol, mintha nem is lenne benne a kari, ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest