- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusik
tag
válasz
F_Zolee #1374 üzenetére
1 hosszú 2 rövid sípszó, 1 hosszú 3 rövid sípszó: videokártya hiba - A BIOS nem tudja elérni a videokártyát. Elképzelhető, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelően a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás. Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemző. Netről másolva. Jumper helyén ramokat is seréltem
-
tusik
tag
válasz
F_Zolee #1372 üzenetére
Memory remap engedélyezve van.
CPU-t cseréltem is i5-2400s volt itthon azzal is ugyan ez a helyzet. De visszaraktam a 2500K-t semmi változás jó irányban. Lehet elszállt a GPU? Ha nincs benne VGA akkor csippan 1 hosszút és 3 rövidet. Ez aggaszt, rendszerhibára utalna.
1 hosszú 2 rövid sípszó, 1 hosszú 3 rövid sípszó: videokártya hiba - A BIOS nem tudja elérni a videokártyát. Elképzelhető, hogy a kártya nem csatlakozik megfelelően a slot-ba, rosszabb esetben a memóriája hibás. Esetleg alaplapi hiba is okozhatja, de nem ez a jellemző. -
tusik
tag
Sziasztok.
Hátha benéz valaki és tud segiteni.
Adott P8Z68-V PRO, i5-2500k pár napja vettem és csináltam a jamperral alap visszaállitást. Előtte összedugtam hogy működik-e és mindent rendben találtam utánna csináltam a visszaállitást. Működött az alaplapi VGA is, de a reset után semmi. Csak külső VGA-val hajlandó menni. Ha nincs benne VGA akkor csippan 1 hosszút és 3 rövidet. Kép nincs a D-Sub-on, se a HDMI-n. Biost frissitettem le-fel de semmi változás. Most a legutolsó van rajta (3603).
Ha valaki tudna segiteni nagyon köszönném. Nem vagyok egy nagy pc guru de pár dologgal azért elboldogulok.
Graphics Configurationban csak ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest