- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Na uraim.... meghalt az alaplap...
hosszú huza vona után úgy döntött nem akar működni egy kis áramszünet után...
memók alatti fet beégett... hát akkor ennyi, most nézhetek új lapot. -
-
D@ni88
addikt
KIdobhatnának valam új biost... mert ez a 4x1gbos memkezelés eléggé ratyi... 800on nem bírom cl4be járatni a memókat... pedig már 2,25Vot kapnak.
régen 2gigával 2,25Von 1100at is mentek ezek a ramok cl5ben... mostmeg, nem bírják a gyűrődést 4gigával... -
D@ni88
addikt
Nektek van tuti beállításotok 4 modulra? mert eddig 2 ramom ment 4-4-4-12-n 4modulon meg csak 5-5-5-15ön képes stabil lenni...
-
D@ni88
addikt
Belementem az eszközkezelőben és ott írja hogy van
usb univerzális állomásvezérlőből 6 db...
usb2 bővített állomásvezérlőből 2db...
és akármilyen pendrivot próbáltam csak 3900kb/s volt a max amivel tudtam rámásolni... az meg kicsit kevés sztemszval keresném a lapon a usb2.0-s felíratot de sehol sem látom
-
D@ni88
addikt
HAli, hol a picsában van ezen az USB2-s port? mert csak usb1-et találok, de az ezközkezelő szerint van rajta 2db 2.0ás port is... valaki?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #6469 üzenetére
lehet rá vmodot csinálni, és eltűnik a vdrop
-
D@ni88
addikt
Tudom, ismerem a problémát... 1066fölött akármilyen időzítéssel néha indult néha nem, főleg újraindításnál. Én is elgondolkoztam +2modul beszerzésén
-
D@ni88
addikt
De nyáron is bírta ugyan ezekkel a beállításokkal ugyan ekkora feszekkel...
2 felső piros
sima p5b... de egyre érdekesebb jelenségek vannak.
eddig vitte a 410x8at is. most 380x8 volt beálítva, és nem állt fel se az ubuntu se a Vista. most mindent letoltam defualt-ra és így ok... öregszik öregszik. mind1 kihúzok vele még egy fél évet, addigra kivonják és cseréltetem egy p35re... -
D@ni88
addikt
Na lehalt 2db sata portom, olyan lassan ismeri fel ha fel is ismeri a vinyót és a dvdírót... de néha írja hogy not detected
-
D@ni88
addikt
hali, hol lehet beállítani a dma5öt, vagy esetleg dma7-et.. mert a vinyó tudná, lap meg csak 3ig mutatja...
-
D@ni88
addikt
Na tegnap elkezdett szarakodni a vinyó. Samsung 250gb. Egyszerűen alig akarja beismerni a bios...Valami 1,5 percig nézi hogy mi is az... Ezzel vissza lehet vinni a hogy de már pedig cseréljétek? mert utánna működik az, csak győzze az ember kivárni. Vagy alaplap lenne?
-
D@ni88
addikt
Hali, valaki használja a setfsb nemvű progit? érdekelne hogy megy e sima p5b lappal...
-
D@ni88
addikt
1803as bios nagy fos...
nálam pl szórakozik, h ha lekapcsolom a gépet, majd bekapcsolom. akkor átállítja a szorzót vissza 9re.. akkor meg ugyebár nem indul
de ennél még furcsább jelenség, h van olyan is leállítom, majd elindítom, felpörög a venit, semmi, bemegyek biosba, ott is jó minden, szval nem állítok semmit, csak meg kell nézni a szorzót, ha nem nézem meg mennyin van, lehet 8on amin használom akkor sem indul el a gép. és akkor megint be kell lépni a biosba és meg kell nézni h mennyin megy.
szval nagyon kényes. -
D@ni88
addikt
hali
lenne egy olyan kérdésem. hogy miként lehetne megoldani azt, h ne sípoljon a lap, amikor nincs a cpu fan felíratú 5Vos ventiajzatba venti kötve.
mivel ezt ne mtudja szabályozni a speedfan. valami 5let? -
D@ni88
addikt
Hali, lenne egy olyan gondom (asus p5B), hogy pl resetnél, újraindulásnál, nem indul újra a gép. monitor sem kapcsol ki... csak elfeketül. a ventik meg pörögnek tovább.
Tuning van, de ortos és prime stabil... szval nem tudom mi lehet a gond! -
D@ni88
addikt
Ma elkezdtem játszani a speedfan programmal, és csak akkor működik ha az usbhez közeli, meg a pciexpress vonalában lévő 5Vradugom rá a ventiket... ÉS akkor is egy opciónál lehet állítani 2ventit,.
tehát ha a Speed1 -et lehúzom 80%ra, akkor a cpu, meg a system fan is 80%ra esik le... szal nem lehet külön állítani. valakinek nincs erre jó progija? vagy valami gyári kütyü? -
D@ni88
addikt
válasz
donsergiooo #4610 üzenetére
attól függ melyik feszek ingadozására, ha a cpu fesz ingadozására gondolsz akkor arra van vmod.
-
D@ni88
addikt
valakinek van tapasztalata a 1803as biossal? felnyomtam elsőnek semmi külömbség, aztán láttam h a szorzónál elvleg lehet 8,5et megadni, meg akármit de egészre nyomja fel...
szval jó és rossz tapasztalatokat is várok. tuningot hogy befolyásolja? -
D@ni88
addikt
Hali, úgytűnik lesz 4*1gb Kingmax 1066os ramom. Szval az lenne a kérdésem, hogy 4ram esetén tényleg jelentősen visszaesik a ramok tuningpotenciálja?
-
D@ni88
addikt
a köv szériás inteleket tudja majd kezelni a p5b?
Q9450 -
D@ni88
addikt
Van már valami rendes Vistás chipsetdriver? tudom felismeri a vista, de azért csak jobb lenen feltenni
-
D@ni88
addikt
Esetleg arra orvosságot tud valaki adni hogy ha újraindítom a gépet, mért nem idnul újra?
szépen kilép Pistából, aztán elfeketedik a kép szépen, ahogy kell, és készenlétibe vágja magát a monitor
a ventik meg ugynaúgy pörögnek tovább -
D@ni88
addikt
Van már olyan alaplapi hangdriver amit szeret ez a k***a Vista? gondolok itt 5.1
-
D@ni88
addikt
Hali, a p5b chipsetgyári hűtője sztetekmennyire elég az 1,55Vos chipsetV mellé?
Mert így már minden 2. újraindításnál is újraindul, nem kell kikapcsolni a gépet és elindítani -
D@ni88
addikt
válasz
janika1982@ #3289 üzenetére
hát gondolom időzítésekkel és a cpu/ram szorzóval kell játszani, és a nálam az 1066os ramnak adni kell 2,15Vot h menjen annyit...
Szval ha szerencséd van ugyanazok a chippek vannak rajta.
én a helyedbe kipróbálnám -
D@ni88
addikt
na kipróbálva a vmodot a p5b-re az eddigi 1,5Vhelyett elég neki az 1,45V de az viszont stabil
-
D@ni88
addikt
sima p5b lapon van MCH fesz szabályzó?
-
D@ni88
addikt
én Achilleustól kértem a linket, és van neki p5b deluxra is
az h mit h csinál én csak annyit tudok h megszünteti az ellenállást, így nem akad fel az áram.
De amit beállítasz biosba pl 1,5V-ot akkor nem kapt többet, csak annyit
jah és igen valami olyasmit beszélt h az a tekercs a mérőpontde engem nem érdekel annyira csak h ne legyen vdrop
kérdeztem tőle h ezt ugye nem lehet túlgrafitozni mint a vga-t, aztmondja ilyenről szó sincs, csak stabilitást okoz.
Potméterrel nem tom mérni, mert beszart nem kicsit -
D@ni88
addikt
válasz
tommy-gear #3189 üzenetére
arra h kissebb de stabilabb fesszel tudd járatn a cpu-t
sőt lehet h többet kihozol belőle, mert nem ingadozik a feszígy nem hibázik. nekem bevált, eddig 1,5Vot adtam neki, most 1,44iselég biosból
-
D@ni88
addikt
megvan a p5b-hez a vdrop orvosság
szval akit érdekel a tuning az essen neki 2B-s ceruzával az ellenellást satírozni
és csak az ellenállást kell a tekercset hagyni kell...
link a képhez:
[link] -
D@ni88
addikt
valaki ceruzamodot tud sima p5b-hez vdrop ellen?
-
D@ni88
addikt
Az NB-nek mennyi az adható maximális fesz ami még biztonságos? mert próbáltam 1,55ön de azt viszi, de az 1,75 az már soknak tűnik és közte lépcső nincs
-
D@ni88
addikt
Valaki aki alaplapi hangkarival nyomja a Vistát, és sikerült 5.'et kifacsarnia belőle, az írjon már
-
D@ni88
addikt
Hali, feltettem a Vistát, de amikor behelyeztem az alaplap cd-jét, h chisetet feltegyem, meg a hálókarit, csak a hangkari és a raidvezérlőt lehet feltenni... Vmi 5let?
chipsetdriversincs -
D@ni88
addikt
sima p5b-n menyi feszt bír el az NB?
-
D@ni88
addikt
Nekem pl azt csinálja h ha felkapcsolom hátul az elosztót, akkor elindítom, kikapcsol. majd semmi, és mégegyszer be kell kapcsolnom és onnantól faszán megy minden.
ez így oké? -
D@ni88
addikt
hali, tegnap beállítottam az első hszben található beállításokaz a sima P5B lapomhoz.
aztán 333*9mellett tökéletesen működött. Ma viszont memó probléma miatt rendszeresen gonjaim voltak. pedig 2,1Vot kap 1000MHZre az 1066os ram... -
D@ni88
addikt
megnyomtam 340re az fsb-t
aztán nem tetszett az orthosnak...
Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15
CPU: 3058MHz FSB: 340MHz [339MHz x 9.0 est.]
2007.09.06. 14:34
Launching 2 threads...
Using CPU #0
Beginning a continuous self-test to check your computer.
Press Stop to end this test.
Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.
Torture Test ran 1 minutes 41 seconds - 0 errors, 0 warnings.
Execution halted.
Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15
2007.09.06. 14:36
Launching 2 threads...
Using CPU #0
Beginning a continuous self-test to check your computer.
Press Stop to end this test.
Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.
FATAL ERROR: Rounding was 0.4921875, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 1 minutes 27 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted.
de 333on stabil...
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
sima p5B lapom van. most ezek a feszek műxenek:
FSB Termination Voltage 1.400V
NB Vcore 1.45V
SB Vcore ( Sata;PCIE ) 1.5V
ICH Chipset Voltage 1.057V
minek adjak még h jobban menjen a proci? -
D@ni88
addikt
válasz
Hemi 426/RT #2674 üzenetére
aha és azt hol lehet állítani?
-
D@ni88
addikt
aha értem...
am nézem a komatibilitási listát. de nincs 1066os memo a listában a p5bnélakkor nem fog menni?
[link]
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
a P5B mennyire szereti az 1066os kingmaxokat?
-
D@ni88
addikt
valahol be lehet külön állítani azt h ha nekem 1066os ramom van, akkor azon az órajelen járjon, vagy ahoz tuning kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest