Keresés

Aktív témák

• J97

tag

válasz Tatter #4462 üzenetére

Hali! Én is pont így jártam! Utána jöttem rá, hogy fel kell rakni még ezt az illesztőprogit hozzá, hogy működjön: ASUS ATK0100 UTILITY driver for WinXP

[link]

Itt kiválasztod a notid típusát, majd az other résznél megtalálod hozzá a drivert.

• J97

tag

válasz bnss #4432 üzenetére

No igen! Nem ártott volna még előtte lefényképezni! De mostmár késő bánat! :(

hzcs: értem! Az jó lett volna ha legalább az írott DVD lemezeket beolvassa. Dehát ez van! Nekem volt asztali Thosiba DVD íróm. Azzal szerencsére nem volt semmi bajom, mindig rendesen megírta a lemezeket. Egyedüli baja talán az volt, h annak is a firmware kevés mediát támogatott, ezért amiket nem ismert azt csak 2x sebességgel volt hajlandó megírni. Az író még mindig működik haver gépében.

• J97

tag

válasz bnss #4430 üzenetére

Természetesen tagadták! Azt mondták nálunk tört el és garanciavesztett lett a gép! Vissza is küldték ugyanúgy törötten! Akkor most bizonyísd be, hogy nem nálad tört el!

• J97

tag

Sziasztok!

Nemrégiben számoltam be az NSE kiváló szolgáltatásáról. Kicsit visszább írtam, hogy összetörték a noti kijelzőjét! Az már biztos, hogy nem szállítás közben történt a baleset! Nem a GLS volt a hibás. A panel kiszerelésekor a fémkereten is látszott egy meghajlás ahonnan a törés indul. Ha ez szállításkor sérül meg, akkor az a műanyag burkolaton is látszott volna. Egy akkumlátor gariztatásnál minek kellett hozzányúlni az lcd panelhoz is azt nem tudom, de az NSE sem adott rá választ! :S A lényeg, hogy a noti újra üzemel! Magánúton sikerült szereznem bele egy panelt! Sajna nem volt olcsó, de még mindig jobb minthogy porosodjon a szekrény alján kihasználatlanul.

Sajna ebben is a jó kis TSST író van! Valaki tudna nekem segíteni firmware frissítésben? Esetleg valakinek sikerült már így használhatóvá varázsolnia? Nekem már az is elég lenne ha DVD lemezeket olvasná! Momentán csak a CD-ket olvassa, azokat rendesen, meg néhány gyári DVD-t. De egyetlen egy írott DVD -t sem lát, sőt még néhány gyárit sem! Ha van valakinek vmien firmwareje amivel sikerült javítani rajta pls segítsen!

Köszi!

• J97

tag

Olyan sok jót olvastam itt a TSST DVD íróról, ígyhát gondoltam megnézem mi van a miénkben. Igazából még a meghajtója nem nagyon volt használva amíg még működött is a noti rendesen! Volt egy win meg office install nagyjából ennyi! Ma rádugtam a notit egy külső monitorra és nyomtam neki néhány tesztet. Természetesen az Everest ebben a gépben is a TSST Corp e remekének jelenlétét állapította meg! Odáig, hogy DVD lemezt írjak vele el sem jutottam! CD lemezeket kis gondolkodással olvasta rendesen! Majd beraktam egy írott DVD lemezt! Persze nem olvasta! Mondom sebaj, biztos a lemez túl gyenge minőségű! Végipróbáltam ridata, arita, tdk, sony, philips írott dvd lemezekkel, egyiket sem ette meg! Akkor próbáljunk ki egy gyári DVD-t! Az Alien Quadrology egyik lemezét sem olvasta be! Egyetlen egy 900Ft os gyári dvd-t sikerült vele beolvastatnom. Üres DVD lemezeket szintén nem látta, sem a TDK RW -t, se ridiscet, se a philips lemezét! Ezek után CD-t írni meg sem próbáltam! Próbálkoztam még a fórumban említett firmware frissítésekkel, sajna sikertelenül! Most azon gondolkozom vissza kéne vágni a szervíznek, hogy rossz a meghajtó is, de félek mire visszajönne mégegy ugyanolyan TSST -vel már nem csak a kijelző lenne rajta törött. Jó kis cég ez!

• J97

tag

válasz Almos #4062 üzenetére

No ezaz! Hogy hogy tudom bebizonyítani, hogy nem nálunk tört be a kijelző! Eddig nem sikerült! :( Már futottunk jópár kört a szervízzel! Elég reménytelennek látszik!

Utána néztem az LCD panelnak! LG.PHILIPS LP150X08 panel van benne!
    Esetleg vki nem tudja, hogy az LG asztali TFT monitoraiban ezzel kompatibilis-e a panel?

• J97

tag

Nah sikerült egy képet készíteni a notiról!

[link]

Nos ezt művelték vele! Sajnos kibújnak a felelősség vállalás alól! Azzal indokolták, hogy a futárral megérkezett aláírtuk átvettük! Nos igen, de átvenni csak akkor lehet ha aláírod az átvételit. Átvételi után a futár már el is húzott. Kibontás utána meg jött a meglepetés! Külsérelmi nyom sem a csomagoláson sem a noti burkolatán nincs!

A noti típusa: A3L széria A3500L modell! Esetleg vki meg tudná mondani, hogy milyen LCD panel való bele ? Hátha lehetne valahonnan szerezni bele egyet!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• J97

tag

válasz n@p@lm #4049 üzenetére

Ez igaz! Nem is a notival van baj! Bármelyikkel előfordulhat, hogy bekrepál benne valami! Ráadásul az ASUS -t úgy ismerem mint minőségi mgbízható termékek gyártóját. Csak ha a garanciális ügyintézésük, szervízelésük ilyen macerás, akkor már ... -t se ér az egész! Egyébként nem postán lett elküldve, hanem a GLS futárszolgálat intézte a szállítmányozást! Azt hiszem az ASUS notikat csak Fehérváron szervízelik, nem vagyok benne biztos, de a sulinak oda kellett küldeni a notit!

• J97

tag

A mi sulink szintén befürdött az ASUS -al. Elküldtük egy akku gar cserére. Visszaküldték kicserélt akkuval és alaplappal. Az alaplapot nem értem minek kellett benne cserélni, no mind1. Viszont betört és összefolyt LCD kijelzővel! Átvételkor a csomag sértetlen volt! Csak kibontáskor vettük észre, h annyi az LCD panelnek! Természetesen kicserélni nem akarják! Elküldtük még1x de ugyanúgy visszaküldték arra hivatkozva, hogy mi rontottuk el! 75k ért cserélnik ki a panelt!!! Azért ez durva! Aki tehtei szerintem kerülje az ASUS notikat! Gar. ügyintézésük iszonyatosan x*r!

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés