- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Na, akkor kezdem...
Szóval: király, milyen is lehetne...
A TFTugye 1400x1050es, elöször minden olyan kicsi, de aztán megszokod, és basszus, mivel 3dmaxot és pshopot használok, ezért nagyon örülök ekkora felbontásnak!!
A TFT szép, nagyonis, visontcsak teljesen szemből ad jó képet, oldalról már gázz, ami az én esetemben nem baj, nem láták annyira a munkámat.
Az aksi? 1,5 óra, ha mondjuk film megy, vagy winamp, érdekes módon mondjuk, ha maxot használok, akkor sem bir sokkal kevesebbet...de többre ne nagyon számits...
Nekem egy hét után kijött 2 pixelhiba, de ekkora felbontású tft-n nem is vesem észre, sőt, mikor másnak mutatom, nem is látja mindenki (mert ugye olyan pici a pixel...), szóval nem zavaró egyáltalán.
Hűtés: alapból csendes a gép, csak akkor kapcsol be a venti, ha max és photoshopot használok, de akkor sem vészes...az viszont kicsit zavaró, hogy ha pont egy bizonyos mennyiségű erőforrást használsz, a venti nem tudja eldönteni, hütsön vagy ne, és állandóan kapcsolgat, de ezt ki lehet küszöbölni, mondjuk mégegy progit elinditasz, vagy bezársz egyet.
A gép masszív, elsőre nagynak is tünhet (mert az is, de aki ilyen gépet vesz, azért teszi, mert ''kell neki a vas''.), de meg lehet szokni.
Van még egy érdekes dolog, nekem nem akarnak müködni a jobb felső gyorsgombok (amivel pl a tapipadot kapcsolod ki), de lehet azért, mert vmi progit fel kell tennem hozzá. Még ezt nem volt időm megnézni, mert megvettem, és azóta nyomom rajta a munkát...
Szóval. Van otthon egy erős gépem, 19es tftvel, de amióta megvan ezt használom, nem tudom miért, egyszerűen olyan szeretnivaló kis laptop, a TFTje is ugye nagyob felbontású, mint a 19es asztali tft...
És tök jó rajta gépelni (még jó, hogy az asztali gépemhez is slim bill van, mert másikhoz már hozzá sem nyúlnék....
NEm tudom, mit szeretnél tudni még, irj, ha kiváncsi vagy valamire.
Ami azt illeti, örülök, hogy ASUSt vettem, és nem mondjuk acert...
Ja! Ha kell az erő, és nem nagyon használnád akkuról, javaslom, hogy ilyet vegyél..ez a proci is tudja azt, hogy ha nem kell nagy erő, lejjebb veszi a frekvenciát.... -
öhh.
Van egy A4864KU gépem. És nem müxenek power gomb melletti gyorsbillek. Kell hozzájuk feltenni vmi progit? Honnan lehet leszedni?
Mert jó lenne, ha ki tudnám kapcsolni gyorsbillell a touchpadot.... -
na, a kis buzi pöcök volt a hibás, most már jó...
Amugy, BIOSban, ez az akku-kalibráló cucc mire jó? Azt irja várjak, de meddig? igy bekapcsolva feltölti ilyenkor az akkut? Vártam 1 órát, majd meguntam. Jó lenne tudni, pontosan hogy is müxik ez a kalibráló cucc..... -
Sziasztok!
Oké, közben megtaláltam. Van egy elég furcsa kérdésem. Ugye, adott az uj laptopom, amit irtam, de ha lehúzom róla a tápkábelt, és ugye be akarom kapcsolni, hogy akksiról menjen, nem lehet. Hiába nyomom a bekapcs gombot, hosszan, röviden, akárhogy, semmi. Ha benne a tápkábel, beindul, utána nyugodtan lehúzhatom, vigan megy tovább akksiról. Ilyenkor mi van? Be kell állitani vhol, hogy be tudjam kapcsolni akksiról, vagy mi? -
Sziasztok!!
Most vettem egy ASUS A4864KU laptopot, de ramot kicseréltettem 1 gigára.
Kérdésem, hol találok olyan progit, ami mutatja, mennyit bir még az akksi? Hány %on van, ilyenek. Gyári cuccok között nem találtam....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest