- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Van egy 7. generációs i3-as kis tartalék notim, amin valamiért a viszonylag új telepítés (SSD került bele) ellenére az illesztőprogramok ilyen 2-3 évesek. Win update nem talál újabbat, ha meg letöltök, azt nem engedi telepíteni, mert nincs jóváhagyva. Inteles asszisztens szerint, minden a legfrissebb (2016-os a HD grafika
). Azt még próbáltam, hogy az eszközkezelőben frissítem, így működik, komolyan ezt így egyesével pöcökteti végig minden asus nb tulajdonos, ha friss, biztonságosabb illesztőket akar?
-
-FLY->
őstag
válasz
MaxxDamage #30136 üzenetére
Lehetett volna, de gondoltam, ha megadom a pontos alkatrész hibát, akkor csak van valamelyik sintérnek annyi esze, hogy ráengedjen egy diagnosztikát. Ami a legdurvább, az az, hogy nem tagadják, használhatatlan a gép, de szerintük egy os újratelepítés megoldja, amit persze ők nem csináltak meg. LOL. Nah de majd holnap...
-
-FLY->
őstag
válasz
MaxxDamage #30130 üzenetére
Leírtam nekik, hogy rossz a merevlemez, nem kértem, hogy keresgéljenek, csak fogjanak egy nyomorult csavarhúzót és cseréljék ki, nem sikerült.
Szerintem ott rontottam el, hogy a kurv@'nyádat nem írtam a végére a bejelentőnek.
-
-FLY->
őstag
Jól beszoptam az asus semmit érő garanciájával. Vissza küldtem nekik az egyik notimat, hogy szar a hd, lényegében nullás a kondíciója xezer hibás szektorral karöltve( hds szerint kuka ), w10 már munkamenet közben is kéri az újraindítást, hogy kijavítsa a merevlemez hibáját (ha egyáltalán feláll). Erre visszaküldik nekem, hogy hardveres hiba nem található, szerintük egy os reinstall megoldja a problémát (amit persze én csináljak meg).
Idén már ez a második eset, hogy ordítanom és csapkodnom kell, mert egyszerűen nem végzik el a munkájukat a szervizesek. -
-FLY->
őstag
Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet elérni a friss biost egy x556u (kaby i3) géphez?
Oldalukon csak őskövületek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest