- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem egy Vivobook oled kijelzője kapcsán hdr beállításokkal kapcsolatban. [Így] néz ki az alapértelmezett hdr és hiába próbálom kalibrálni [ez] és [ez] fogad. Ugyan úgy kiégett túl világos kép.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
válasz cs.zs. #37453 üzenetére
Afterburnert megnézem.
Amúgy theottlingot nem vettem észre, a legtöbb játékban pl. Hogwarts Legacy, The last of us, stb... szépen tartja az FPS számot komoly melegedés nélkül, amin igencsak meglepődtem.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Az alany egy Vivobook OLED K3500PC I7-11370+RTX 3050.
A probléma, hogy jónéhány játéknál van FPS drop, gondolok itt arra, hogy beállítom a grafikát adott játéknál 60-70 FPS körülire, majd egyszer csak hosszabb időre beesik 20-40-re. Win11 van rajta gyárilag. Driverek frissek, játék eredeti és nem használok képernyőfelvevőt vagy ilyesmit. Lehet ennek köze a 4gb vramhoz?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
egy Asus UX325 oled kijelzős laptop tulaja vagyok és a filmeken a sötét részek igen furán néznek ki. [kép] Mitől lehet ez?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
válasz Simi37 #24128 üzenetére
és mi a véleményed a laptopról? elsősorban anyagminőség tartósság és melegedés
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
ok kössz akkor k501 lessz, van valami oldal ahol meg lehet nézni hogy az adott termék jelen esetben asus k501 i5 5200u, gtx 950m melyik játékot hány fps-vel képes futtatni?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
-
milkabrams
őstag
válasz Khelben #24116 üzenetére
bocs, igazából K501LX-DM046D, nincs bajom a műanyaggal ha az jó minőségű, tehát az x sorozat jó minőségű műanyagból van vagy gagyi műanyagból
-
milkabrams
őstag
üdv!
Asus K501LX-NB52 laptopon hogy megy a shadow of mordor?
mennyivel jobb vétel ez mint az x sorozat hasonló áru darabjai?
az x sorozat akkor sem ajánlott ha max az asztal és ágy közt lenne mozgatva?[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
üdv!
vennék egy asus x550jk-xo058d notit, szerintetek megér 160 ezret? refushibed 1 év gyári gari. Nem hurcibálnám sokat filmeznék és játszanék rajta. Ha tudtok jobbat ne tartsátok titokban.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Full HD HP EliteBook 840 G3 i5-6300u laptop világítós billentyű 8 GB RAM SSD jó akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest