Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
azbest #39207 üzenetére
A gyári töltöt használom, nem látok rajta sérülést, reprodukálni sem tudom, illetve a játékok indítása után nem sokkal random módon jelentkezik, ilyenkor a már említetteken kívül leesik a gpu hőmérséklete ~74 fokra a korábbi 84 körüliről és megugrik a cpu használat. A többit nem tudom, de nem vettem észre merülést vagy egyéb anomáliát.
-
milkabrams
őstag
válasz
azbest #39205 üzenetére
Vírus a keresések szerint nincs, nem is bányászik semmit. Majd átköltöztetem valamire a cuccaim és csinálok egy tiszta telepítést. Ha ezután oké akkor boldogság, ha nem akkor szerviz. Minden játékban csinálja. Próbáltam már mindenféle szoftveres mókolást, de semmi sem volt rá hatással. Most épp a fenti log fájlból próbálok megérteni valamit.
-
milkabrams
őstag
válasz
cs.zs. #39203 üzenetére
Eddig nem volt ilyen, gond, újabban meg a fenti problémát produkálja, ez egyértelműen egy hiba. Ha újkorától ez van akkor oké, illetve akkor sem. Kipörgettem rajta Cyberpunkot, God of Wart és még sok AAA játékot, kihazva a hardverből mindent amit tud és nem volt ilyen gondom, azt az fps-t amit tudott, azt tudta 3 óra múlva is.
-
milkabrams
őstag
válasz
donjohnson #39201 üzenetére
Kipróbáltam. Durván belassult a gép, a játékban meg kb 20%-os kihasználtsággal ment a dedikált gpu ránézésre 5 fps-t tudott. Több alkalommal is ellenőriztem, biztosan az integráltat tiltottam le.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok! Korábban írtam egy olyan problémáról, hogy a laptopomon (K3500PC-L1128W) játék közben mintha időnként kikapcsolna a dedikált gpu, ilyenkor bezuhan az fps és szétesik a hang. Driver eltávolítással próbálkoztam, nem poros a gép, a gpu hőmérséklete max 84 fok. itt egy HWiNFO logfájl ha valaki ki tudja elemezni. [link]
képek [normál] [hiba]. -
milkabrams
őstag
Sziasztok! Az alap egy Vivobook pro rtx 3050 gpu-val. A probléma, hogy az összes játéknál random de elég gyakran lemegy az fps szám 3-7-re, a szokásosról néhány másodpercre. Driverek frissek, win 11 friss. Mi lehet a gond?
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Az alany egy Vivobook OLED K3500PC I7-11370+RTX 3050.
A probléma, hogy jónéhány játéknál van FPS drop, gondolok itt arra, hogy beállítom a grafikát adott játéknál 60-70 FPS körülire, majd egyszer csak hosszabb időre beesik 20-40-re. Win11 van rajta gyárilag. Driverek frissek, játék eredeti és nem használok képernyőfelvevőt vagy ilyesmit. Lehet ennek köze a 4gb vramhoz? -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
egy Asus UX325 oled kijelzős laptop tulaja vagyok és a filmeken a sötét részek igen furán néznek ki. [kép] Mitől lehet ez? -
milkabrams
őstag
ok kössz akkor k501 lessz, van valami oldal ahol meg lehet nézni hogy az adott termék jelen esetben asus k501 i5 5200u, gtx 950m melyik játékot hány fps-vel képes futtatni?
-
milkabrams
őstag
üdv!
Asus K501LX-NB52 laptopon hogy megy a shadow of mordor?
mennyivel jobb vétel ez mint az x sorozat hasonló áru darabjai?
az x sorozat akkor sem ajánlott ha max az asztal és ágy közt lenne mozgatva? -
milkabrams
őstag
üdv!
vennék egy asus x550jk-xo058d notit, szerintetek megér 160 ezret? refushibed 1 év gyári gari. Nem hurcibálnám sokat filmeznék és játszanék rajta. Ha tudtok jobbat ne tartsátok titokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Thinkpad T14s Gen5, 14" FHD+ IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjlolv, IR kam, gar
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest