Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dajkogergely

csendes tag

válasz nussa5 #15802 üzenetére

Kedves Nussa5! Köszönöm válaszod, de ezzel sajnos nem oldódott meg a probléma. Kiadott kettő címet, azonosítót, ID-t, nem tudom mi az :), és mindkettőt beírtam, de (fájlméret és névből ítélve) ugyanazt adta ki, így az utóbbit letöltve és feltéve sem változott semmit, még a második újraindítás után sem. :(

• dajkogergely

csendes tag

Sziasztok! Új vagyok itt, remélem nem számít, azért jöttem mert az Asus A54C notebookommal valami nem okés...
    Az első 15-20 alkalomnál tökéletesen működött, de mostanáig a webkamerák(ha USB-s, ha nem/gondolok itt a beépített kamerájára/) egyáltalán nem működnek: A LifeFramet amit nemrég tettem fel, a válasza az volt hogy valmilyen program használja vagy már használatban van(persze angolul), a cameroid, vagy különböző oldalak és a Skype sem veszik be, a skype például a "megszokott" üzenetet dobja ki: A videó nem indítható el, próbálja meg kikapcsolni az össze alkalmazást, amely használhatja. Na, hát pont itt merült fel bennem az, hogy 'na vajon mi használhatja?'... Feladatkezelőben semmi, szóval gondolom, hardverhiba. Eszközkezelőben eltávolítottam azt az Asus Webcam 2.0-át, így újratette, megint semmi. Driverek frissítése, semmi. Egy harmadik webkamera? Ez is semmi... nem tudom már, hogy mit csináljak, szervizbe száz (meg egy) százalék, hogy nem viszem, mert nem a sajátom és céges, mondjuk mentségemre szolgál hogy szerencsére nem nálam történt ez, de akkor is, valamit csak tenni kell, de hát tudjátok, a "tintahal először, a reményhal meg utoljára",ezért a ti segítségeteket szeretném kérni ezügyben.
    Üdv,
    dajkogergely

Új hozzászólás Aktív témák