- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onion
csendes tag
Sziasztok!
Beszart a gépem akksija ezért felhívtam a szervízt hogy hova kéne vinni a garanciával. Kiderült hogy nem elég csak az akkumlátort bevinnem, hanem az egész gépet kell vinni. Arra nem is gondolnak hogy ezen a gépen dolgozom, ők meg elviszik 2-3 hétre? Na de nem is ez a lényeg, hanem szerintetek abból lehet bajom hogy okosított windows van a gépen? -
Onion
csendes tag
Hello!!
Ha a laptopon nyomom az Fn+F2 parancsot akkor csak a wirelles wifit kapcsola ki meg be. Tehát a bluetooth nem. Pedig emelékszem hogy régen ment a gépemen a bluetooth most meg még bekapcsolni se tudom hogy a laptopon a visszajelző led világítson.
Az normális hogy a vezérlőpultban sincsen bluetooth beállításom?? Vistát használok.
Basszus már semmi ötletem, hogy hogyan tudnál életrekelteni a brútuszomat. -
Onion
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy Asus F3m notim Vistával.
Alul a tálcán van egy program amivel lehet váltani hogy a wireless működjön e vagy sem, meg hogy a bluetooth működjön e vagy sem. Viszont innen pár napja eltűnt a Bluetooth bekapcsolása funkció. Magyarul nem tudom bekapcsolni a bluetoothot a gépen. Esetleg valakinek valami ötlete erre a problémára??
Vettem a gépbe még 512 memórát, ezzel buktam a garanciát vagy ilyen memória bővítésen a szervíz nem hisztizik? -
Onion
csendes tag
-
Onion
csendes tag
Sziasztok!!
Nem tudom mi baja lett a laptopomnak de egyiknapról a másikra meghalt az akksi.
Feltöltöm 100%ra kihúzom a töltőről és egyből azt írja ki hogy még 30percig elegendő a telep. Pedig idáig 2 óráig simán ment.
Nem tudom hogy szoftveres gond lehet vagy vihetem vissza garanciával? 1 hónapos egyébként a készülék, Asus f3m. -
Onion
csendes tag
Nekem pont ilyen configon fut a vista. Nem mondom azt, hogy ferrári, de működik.
Szerintem a leglátványosabb fejlődést egy gyorsabb vinyóval lehetne elérni. Csak sajnos nagyon kevés helyen lehet még kapni 7200 rpm sebességű vinyót notebookhoz.
1 giga memóriát nekem olyan 60%ban használja ki. Kivéve Boot-oláskor eléri a 80%ot, szóval picit határértéken van. Azt tudni kell hogy én nem játszok a gépen csak net meg irodai dolgok. -
Onion
csendes tag
Az a helyzet, hogy a leírás szerint kétféle chipsettel árulják.
- NVIDIA C51MV / MCP51
Viszont én elindítom a CPU-Z nevű programomat ami teljesen mást ír ki:
Chipset: Nvidia IDO2F3
SouthBridge: Nvidia nForce 410/430 MCP
Most akkor egy picit tanácstalan vagyok, hogy mit kell nézzek -
Onion
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy Asus F3M gépem Sempron 3400+ procival szerelve.
Néztem Asus honlapján, hogy ezt a notit árulják még AMD Turion™ 64 Mobile 2Ghz procival is.
A kérdésem az ha valahol találok egy ilyen mobil processort és belerakom akkor működni fog e vele???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest