Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feka01

csendes tag

Sziasztok!

Korábban már írtam problémákat ASUS K50C típusú laptopról. Most a következőt tapasztalom:

Feltelepítettem a windows7-et rá és rettenetesen recseg a hang! 64bites ultimate verzió. A windows saját drájverével nincs olyan zavaró, mint az asus oldaláról letöltöttel. Rettenetes!

Van valakinek valami ötlete, mit is tehetnék vele?

Válaszotokra várva, köszönettel:

feka01

• feka01

csendes tag

válasz kali #11256 üzenetére

Letöltöttem és feltelepítettem a legújabb drivereket és appokat, amiket ajánlottál. Sajnos a helyzet ugyan az.
    Tapasztalat:
    Ha a gépet világító leddel (wi-fi vissza jelző lede, azaz a wi-fi be van kapcsolva) kapcsolom ki és indítom újra, akkor a kapcsolat a routerrel létre jön, még viszonylag türhető idő elteltével, bár a visszajelző led nem világít.
    Ha így kapcsolom ki, azaz aktív kapcsolattal, a led pedig nem világít, következő bootolásál a wi-fi már nem kapcsol be.
    Ha a gépet elaltatom, a wi-fi bekapcsol, az adatforgalom folytatódik.
    Tanácstalan vagyok.

• feka01

csendes tag

válasz kali #11254 üzenetére

Először is köszönöm a gyors reakciód!

Igen, a lemezen található összes hozzá való szoftvert (driver, application) telepítettem. Pontosabban majdnem. Most beraktam a lemezt és HotFix néven 7 dolgot is telepíteni akart, azonban 'failed' üzenettel mindegyiket eldobta és rendre mindegyik után a gép újraindult. Nem kékhalál vagy hot-restart, hanem szépen kijelentkezett windowsból és újra bootolt, ahogyan 1-1 sikeres telepítésnél a win igényei szerint szokott. De a HotFixek megmaradtak, folyamatosan telepítené a lemez behelyezésekor.

Emlékeim és tapasztalataim szerint ha kikapcsolás/újraindítás előtt/közben a wi-fi be van kapcsolva, az újabb windows bebootolás után is be kell automatikusan kapcsolódnia... ezt a legfrissebb (Asus honlapjáról letöltve) driverek telepítése után sem teszi meg :(

Az automatikus csatlakozást már bekonfiguráltam. A wi-fi aktiválása után szinte azonnal csatlakozik is..

Milyen ATK illesztőre gondolsz? Asuséktól letöltöttem egy ilyet. Remélem segít!

Üdv.: feka01

• feka01

csendes tag

Sziasztok!
    Egy Asus K50C notiról kellene konkrétan 1 infó!
    Az az érdekes helyzet áll fenn, hogy a masina kikacsolás/újraindítás után a wifi nem kapcsol be magától, ezért nem tud csatlakozni sem a wireless hálózathoz. Az 'FN+F2' billentyűpáros lenyomásával tudom aktiválni, ez után azonnal csatlakozik. Nem is hiba ez, véleményem szerint, egy az energiatakarékosság módszerei közül. Namármost, nekem egyáltalán nincs szükségem erre az "energiatakarékosságra", hogy őszinte legyek, bosszantó, hogy így tudom csak csatlakoztatni szerencsétlent.
    Tehát a fent említett infó: van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan tudnám a windows betöltésével együtt aktiválni a wi-fi-t, hogy amikor csatlakozni akar a wirelesshez, tudjon is?

oprendszer: winxp 32bit, sp3
    a hozzá kapott szoftvereket telepítettem (lehet, hogy van valami sorrendiség? fontos ez? persze a driver volt az első)

Előre is köszi minden segítséget! :R

Majdnem elfelejtettem: van, hogy a kis zöld led nem világít (azaz nincs aktivizálva a wi-fi) mégis tud csatlakozni.. :S :O

Új hozzászólás Aktív témák