Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka01
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus K50C notiról kellene konkrétan 1 infó!
Az az érdekes helyzet áll fenn, hogy a masina kikacsolás/újraindítás után a wifi nem kapcsol be magától, ezért nem tud csatlakozni sem a wireless hálózathoz. Az 'FN+F2' billentyűpáros lenyomásával tudom aktiválni, ez után azonnal csatlakozik. Nem is hiba ez, véleményem szerint, egy az energiatakarékosság módszerei közül. Namármost, nekem egyáltalán nincs szükségem erre az "energiatakarékosságra", hogy őszinte legyek, bosszantó, hogy így tudom csak csatlakoztatni szerencsétlent.
Tehát a fent említett infó: van-e valakinek valamilyen ötlete, hogyan tudnám a windows betöltésével együtt aktiválni a wi-fi-t, hogy amikor csatlakozni akar a wirelesshez, tudjon is?oprendszer: winxp 32bit, sp3
a hozzá kapott szoftvereket telepítettem (lehet, hogy van valami sorrendiség? fontos ez? persze a driver volt az első)Előre is köszi minden segítséget!

Majdnem elfelejtettem: van, hogy a kis zöld led nem világít (azaz nincs aktivizálva a wi-fi) mégis tud csatlakozni.. :S

Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx