Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Lehetséges, hogy egy everest szerinti 11%-os elhasználodottságü eredeti akksi tönktetegye az alaplap töltőröl való használati részét??
Adott egy asus k50ij laptop, annyi baj van vele, hogy csak akksiról hajlandó működni. Hálózatról egyáltalán nem üzemel, és az aksit sem tölti. A benne lévő akksit feltöltöttem egy másik ugyanolyan laptoppal, igaz abban kisebb kapacitásű akksi volt.
-Ezmiatt lehet, hogy a töltő kissé jobban melegedett??
- Illetve mi tehette tönkre a hálózati részét a laptopnak, ez javitható, vagy alaplap csere
Még annyi, hogy univerzális töltő van hozzá, aminek az oldalán állítható a feszültség.
Lehet, hogy magasabb feszültségre rakták véletlen, vagy az akksi is csinálhat illyet? -
szmayer1
senior tag
Igen sokat használom akksiról a laptopot a munkámból adódóan, mivel nem mindig van hálózathoz való csatlakozási lehetőségem.
De hát ezért is vettem laptopot, hogy használjam, legfőképpen akksiról. 
Egy kis tegnapi érdekesség:
19:25-kor 95%
20:00-kor 18%
Kicsit izgultam is, hogy nincs hálózati csatlakozó, és még nem végeztem szinte semmivel.
20:10-kor70% WTF Na ilyenkor mi van???
És ez nem az első eset, hogy gondol egyet és megjön a szufla.
21:30-kor 10% most kérte a töltőt.
Nem tudom nem –e a win8 sz*pat? Lehet, hogy egy próbáig vissza kéne raknom a win7-et, hátha??? -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Van egy Asus x5dij tipusú laptopom. Újonnan vettem kb 2 éves lehet, problémám a következő. Win8-as OP-rendszer van rajta, az akksi a laptop kikapcsol állapotában is merül. Kb 48 óra alatt 66%-ról leesett 18%-ra
Mindez teljesen kikapcsolt állapotban, mert én legalábbis kikapcsolom, de az everest azt írja hogy:
Utolsó rendszerleállítás ideje 2012.10.22. 17:52:40
Utolsó rendszerindítás ideje 2012.10.22. 17:53:23
Jelenlegi idő 2012.10.24. 20:14:03
Üzemidő 181258 mp (2 nap, 2 óra, 20 perc, 58 mp)Holott én csak ma indítottam el, nem pedig 10.22.-én. Akkor most valami megy a háttérben vagy az everest-re nem szabad hagyatkozni? Illetve az akksi elhasználódása, egyszer 35% utána 20 perc használat után meg kiírja, hogy 15%, és még az üzemeltetés hátralévő idő is megugrik ilyenkor. Kb 1 órával többet ír ki, hogy mennyi szufla van benne. Viszont nem mindig csinálja ezt a dolgot, volt hogy az elmúlt hetekben 4-5 napig nem is kapcsoltam be, és a bekapcsoláskor megtartotta azt az akksi szintet amivel kikapcsoltam, vagy elenyésző százalékot merült. De a merüléses dolgot sajna egyre többször csinálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De hát ezért is vettem laptopot, hogy használjam, legfőképpen akksiról.
Kicsit izgultam is, hogy nincs hálózati csatlakozó, és még nem végeztem szinte semmivel.
És ez nem az első eset, hogy gondol egyet és megjön a szufla.
Pyttawrx