Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni honnan lehetne leölteni az asus k52de notebookra xp drivereket és atk -at ? Az asus honlapján csak win7 driver van . Nekem xp driver kéne ! Valaki tud megoldást ?? K52DE XP Driver ? Elöre is köszi !
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Az lenne a problémám hogy van egy a Asus K52 D notebookom és ebben egy ATI Radeon Hd5470 kártya , a gondom az ha a játékok felbontását kisebbre veszem mint a notebook felbontását akkor a képernyö mind két oldalán ven egy fekete csik , nem teszi ki teljes képernyöbe . Tudom a nativ felbontáshoz igazodik de nem lehet ezt ki kapcsolni valahol ? Nagyon zavaró mert kisebb felbontásban nem tudok játszani . Valami megoldás vaki tud ????? Ja win 7 van fent ! Köszi a válaszokat !
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni abban hogy a notimnak a vga driverét frisitettem a vgm nvidia geforce gt220m , az a gondom hogy ha a játékokban a felbontást 1024*760 ra állitom vagy 800*600 ra akkor nem teljes képernyöben mutatja a képet hanem egy négyzetben . Van valami állitás valahol hogy ez ne igy legyen ? Tudom az eredeti a nativ felbontás de szeretném ha a játékok felbontását tudnám állitani ! Tud nekem valaki segiteni hogy a vga illesztö programnál kell e valamit álitani vagy holl ???? Köszi a választ !
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Holl kell valamit átálitani a vga kártya illesztö programjába hogy a kisebb felbontásu játékokat ne a képernyö közepére rakja hanem nagyitsa ki ? A otebookom asus k61ic a vga: nvidia geforce gt220mgt . A notebook biosaban nem aláltam semmi álitási lehetöséget ami a vgaval kapcsolatos , az illesztö programban meg nem tudom mit kell átálitani . Tud nekem valaki segiteni ? Választ elöre is köszi !!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni abban hogy a notimnak a vga driverét frisitettem a vgm nvidia geforce gt220m , az a gondom hogy ha a játékokban a felbontást 1024*760 ra állitom vagy 800*600 ra akkor nem teljes képernyöben mutatja a képet hanem egy négyzetben . Van valami állitás valahol hogy ez ne igy legyen ? Tudom az eredeti a nativ felbontás de szeretném ha a játékok felbontását tudnám állitani ! Tud nekem valaki segiteni hogy a vga illesztö programnál kell e valamit álitani vagy holl ???? Köszi a választ ! Notebookom tipusa Asus K61IC !!!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni abban hogy a notimnak a vga driverét frisitettem a vgm nvidia geforce gt220m , az a gondom hogy ha a játékokban a felbontást 1024*760 ra állitom vagy 800*600 ra akkor nem teljes képernyöben mutatja a képet hanem egy négyzetben . Van valami állitás valahol hogy ez ne igy legyen ? Tudom az eredeti a nativ felbontás de szeretném ha a játékok felbontását tudnám állitani ! Tud nekem valaki segiteni hogy a vga illesztö programnál kell e valamit álitani vagy holl ???? Köszi a választ ! Notebookom tipusa Asus K61IC 4 !!
-
kliszi
senior tag
Ja asus k61ic notebookom van ! Ahoz kéne ez a program az asus honlapjárol melyiket töltsem le ?
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Melyik programot kell feltelepiteni XP-re hogy az Fn gomb használatakor a képernyön mutassa hogy a hangeröt halkitom vagy hangositom vagy a fényerö jelét stb .? Válaszokat köszi !!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy mi a véleményetek , tapasztaltok az asus K61IC-röl ? Most rendeltem egyet és de még nem jött meg . Van valakinek valami tapasztalata megbizhatosá, illesztés , teljesitmény stb ? XP-t fel lehet rá telepiteni ? Köszi a válaszoka !
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx