- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Driftmester
tag
Hy all!
Az lenne a kérdésem, hogy ASUS G50Vt-be muszáj 9800m GS-t vegyek/rakjak, vagy GTX260m is jó bele ami alapból G51VX vagy G60VX-be való [úgy tudom, hogy a G60J-s az tuti nem jó a G50VT-kbe] (külföldi fórumok szerint műxik a G50VT-kben a GTX 260m is)
Ha mégis csak 9800m GS-t kell vegyek, akkor abból 1GB-s is jó vagy 512MB-s gyári kell..? -
Driftmester
tag
Hy!
sztem egy ilyen jobb választás -
Driftmester
tag
Hy!
nincs valakinek Bp-n Asus G50Vt vagy ASUS G51-es notija???
ASUS G50Vt-m van és vettem bele 1 GTX260m-et és nem megy (pedig elvileg hibátlan, a gép is ment régen 9800m GS-el)
egy VGA-teszt erejéig kéne...(esetleg fizetnék valamit
)
-
Driftmester
tag
válasz
Tomkaa017 #15379 üzenetére
Hy!
ebben a videóban benne van kb...
ide-oda lehet kapcsolni, hogy melyik VGA-t használja a gép, Win7-nél energiagazdálkodásnál lehet még ilyen dolgot állítani (ha akkuról is Geforce VGA-t akarsz használni) -
Driftmester
tag
-
Driftmester
tag
Hy!
(mindenkinek)
Van 1db ASUS G50Vt-m és vettem bele GTX260m-et, be is raktam, de semmi képet nem ad, még külső monitorra se...
(olvastam külföldi fórumokon, hogy kell berakni, telepíteni, de nem láttam semmi különleges motívumot ami miatt ne kéne nálam képet adnia 1.re...)
maximális kiépítés lenne
nekem konkrétan ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Suzuki topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest