- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni vásárlás ügyében. Az Asus névrendszerébe teljesen bele vagyok keveredve, tehát az utolsó betűk (LB, LN, LK, LDV, JA, ...) mit jelentenek?
Igazából olyat keresek, ami 17.3" matt min 1600x900 kijelzős, proc minimum i5-4xxx/i7-4xxx, bővíthető M.2 vagy SATA SSD-vel, opcionálisan ac-s wifije van, és nem ROG vagy N széria, ez azért az árat is leszűkíti.
Találtam P751JA és P750LB típust, de semmilyen tesztet nem találtam róla.Köszönöm az ötleteket!
-
Gausz
aktív tag
válasz
philoxenia #4393 üzenetére
Köszi a választ. Bár azt a típust már nem találtam meg. Valamilyen jó alternatívát tudnál mondani? Ugyanis egy másik fórumon ezt a választ kaptam:
"Miért X51, volt vele egy két probléma, az R szériával mindenképpen, az Asus fórumon a R tagoknak, talán nem mindekinek + öcsém X51R-jének is lemerült a BIOS eleme egy fél éven belül, apró pénzes csere, de azért elég különös. Ha teheted akkor az F3 sorozatban keresgélj."
Megnéztem az F3 sorozat árait, és elég magasnak találtam őket. Felőlem lehet HP, Dell, Acer is, csak tényleg legyen megbízható a 120k körüli kategóriában.
-
Gausz
aktív tag
Hali
Noti fronton nem vagyok igazán otthon, ezért kérdezek, persze miután kicsit körbenéztem a fórumon
110k körül keresek gépet, max 130k-ért, mely nem játékra kellene, hanem inkább irodai alkalmazásokra. 2 konkrét típust nézem ki Asusból:
X51R-AP041 és X51H-AP017. Ezekről tudnátok vmilyen tapasztalatot mondani? Ugyanis google barátom se nagyon segített.
A szempont tehát nem is a túl nagy teljesítmény, hanem inkább az hogy megbízható legyen, ne szálljon el sorba minden. Ilyen szempontból nem csak ez a 2 típus, hanem úgy általában Asusok megbízható ebben az árkategóriában?Kösz,
Gausz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest