- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jogász
csendes tag
Sziasztok az Asus A696 PDA-nál tapasztalt valaki fagyást I GO használatával?
-
jogász
csendes tag
Sziasztok,lenne egy olyan kérdésem,ami szerintem sok notist érdekelne,van egy 2hónapos ASUS A6F-AP 115-ös LAPTOPOM,(Vista)paramétereit tekintve szerintem korrekt:1GB ram DDR II (667Mhz)1,73 Intel Centrino core Duo proci,100Gb Hdd,Integrált Webcam,15.4'' WXGA Glare kijelző stb,a gondom a videokártya,ami egy nem túl veretes Integrált Intel 945 GM,a kérdésem az lenne,hogy tudom e (és ha igen pontosan hol),a biosban állítani,hogy
minnél több memóriát használjon a VGA az összes elérhető grafikus memóriából(ami 251MB) a dedikált rendszermemóriája a videókártyának 64Mb.A dedikált graf. memo 0Mb,ez mit jelent?Egyáltalán van értelme az egésznek,kicsikarható valamivel jobb teljesitmény? Nem játékra használom a gépet,de mondjuk egy 3 éves játékkal néha jó lenne kikapcsolódni.
Nagyon megköszönöm a segítséget,msn-en is megdumálhatjuk:hargitapeti@citromail.hu
egy csomó helyen érdeklődtem,de eddig semmi -
jogász
csendes tag
Sziasztok,lenne egy olyan kérdésem,ami szerintem sok notist érdekelne,van egy 2hónapos ASUS A6F-AP 115-ös LAPTOPOM,(Vista)paramétereit tekintve szerintem korrekt:1GB ram DDR II (667Mhz)1,73 Intel Centrino core Duo proci,100Gb Hdd,Integrált Webcam,15.4'' WXGA Glare kijelző stb,a gondom a videokártya,ami egy nem túl veretes Integrált Intel 945 GM,a kérdésem az lenne,hogy tudom e (és ha igen pontosan hol),a biosban állítani,hogy
minnél több memóriát használjon a VGA az összes elérhető grafikus memóriából(ami 251MB) a dedikált rendszermemóriája a videókártyának 64Mb.A dedikált graf. memo 0Mb,ez mit jelent?Egyáltalán van értelme az egésznek,kicsikarható valamivel jobb teljesitmény? Nem játékra használom a gépet,de mondjuk egy 3 éves játékkal néha jó lenne kikapcsolódni.
Nagyon megköszönöm a segítséget,msn-en is megdumálhatjuk:hargitapeti@citromail.hu -
jogász
csendes tag
válasz
VANESSZA1 #1919 üzenetére
Acer-t ne hogy vegyél,ha szeretnéd a józan eszedet megtartani,nekem 3 éve volt egy akkor 400ezer ft-os Acer gépem,(talán megírom a kálváriámat vele),lényeg az,hogy gyári hibás volt,programok futtatása során óránként újraindult,megpróbáltam mindent, más fórumokon mondták,hogy típushiba,hiába volt garis,le se ......(elpasszoltam a francba)
Szóval balkáni,acert nem vegyetek,még álmotokba sem! -
jogász
csendes tag
szóval,ha valakinek WEBCAMERA gondja van ASUS-on meg VISTÁN,irjon nekem8biztos akadnak majd páran)
de azért a tök jó,hogy veszek egy új gépet meg egy eredeti vistát és nekem kell egyesével kereni kutatni mindenhez a drivert pl:memory stic,webcamera,usb,hang,nero,acdsee,
ha én ilyen munkát végeznék a jogban mint a microsoft a vistával,megnézhetném magam -
jogász
csendes tag
WEBCAMERA WEBCAMERA WEBCAMERA
Hy notim:Asus A6F AP 115,a gond se a skype se az msn nem találja a beépitett 1.3M camerát,a gépen VISTA van és a driver cd-n lévő camera driverek nem jók(Vista kompatibilitás),kerestem az asus supporton,de az ott lévők közül sem tudom melyik a jó,egyáltalán kell nekem drivereket vadászni?Hogy lehet ezt a nyomorult webcamerát meglelni a gépemen és? a vele egybe épitett voice recorder tökéletesen működik.
köszi a válaszokat. -
jogász
csendes tag
sziasztok,most szereztem be egy laptopot (2napos,még nem igazán használtam vizsgák miatt) :Asus A6F-AP115.
CPU: 1, 73GHz (667MHz FSB), Intel Core Duo T2250E Processzor 2MB L2
RAM: 2x512MB DDR-II (667MHz)
HDD: 100GB 5400 PATA
VGA: Intel 945GM integrált
Chipset: Intel 945GM Express
Windows vista home basic
A kérdésem az lenne,hogy mit jelent,hogy a teljes grafikus memó 251MB,dedikált 64?
tényleg gyengének számít ez az integrált VGA? pár éves játékokat azért tudok rajta használni? ,toca2-3,most wanted,half life 1-2 pl? a vistával kompatibilisek ezek?
jó ez az op.rendszer ,vagy rakassak fel xp-t?
felraktam rá a GTA san andreast és tökre villódzott a kép átfolytak a betük,vibráltak össze vissza,ez miért volt? nem lehet,hogy magas a felbontása a gépnek,1280x800? mi a turót csináljak? Megköszönném,ha válaszolnátok,és bocs a bárgyú kérdésekért
köszi peti
Légyszi,ha nem gond válaszoljatok,tudom,hogy elég retardált kérdéseim vannak,de nemigazán vágom ezeket a kérdéseket,cserébe,ha valakinek jogi tanácsadás kell,bátran írhat -
jogász
csendes tag
ja és mi a véleményetek erről a laptopról? Megérte?
-
jogász
csendes tag
sziasztok,most szereztem be egy laptopot (2napos,még nem igazán használtam vizsgák miatt) :Asus A6F-AP115.
CPU: 1, 73GHz (667MHz FSB), Intel Core Duo T2250E Processzor 2MB L2
RAM: 2x512MB DDR-II (667MHz)
HDD: 100GB 5400 PATA
VGA: Intel 945GM integrált
Chipset: Intel 945GM Express
Windows vista home basic
A kérdésem az lenne,hogy mit jelent,hogy a teljes grafikus memó 251MB,dedikált 64?
tényleg gyengének számít ez az integrált VGA? pár éves játékokat azért tudok rajta használni? ,toca2-3,most wanted,half life 1-2 pl? a vistával kompatibilisek ezek?
jó ez az op.rendszer ,vagy rakassak fel xp-t?
felraktam rá a GTA san andreast és tökre villódzott a kép átfolytak a betük,vibráltak össze vissza,ez miért volt? nem lehet,hogy magas a felbontása a gépnek,1280x800? mi a turót csináljak? Megköszönném,ha válaszolnátok,és bocs a bárgyú kérdésekért
köszieti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest