- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ktomy76 #18594 üzenetére
Nagyon jó gépek a Zenbookok, jópárat eladtam belőlük. Az említett lenovo vagy hp (főleg a probook, ami egyáltalán nem PRO, hanem az irodisták alsó-középkategóriás olcsón megvehető tömegmodellje) nem rúg labdába mellette sem kijelző, sem design, sem hangminőség, sem súly, stb-stb- területén. A Zenbook sokkal jobb, pláne az ips kijelző, a gyönyörű fémház és a brutál vékony kialakítás miatt. És a teljesítményről még nem is beszéltünk... Gondolom nem mindenkinek volt még a kezében, hogy legyen összehasonlítási alapja
Ami még jó benne, hogy - bár az egyik legvékonyabb gép a piacon - hozzá lehet férni az akksihoz és a ramokhoz, ssd-hez a gép aljában. A legtöbb ultrabookban, amik ettől 2x vastagabbak, sem lehet már pl. memóriát bővíteni vagy hdd-t, ssd-t cserélni.
1 évesen talán kicsit drágán adja a tulaj, de próbálj meg alkudni, és mindenképp ellenőrizd a garanciát (számla, garanciajgey, stb.).
-
NTonee
veterán
válasz
ktomy76 #18596 üzenetére
,,Milyen problémáim lehetnek Asus-sal?"
általánosságban írtam, hogy nem lesz vele több bajod, bármilyen más notebookot is írhattam volna. Kifejezetten gépspecifikus problémát nem tudok, ilyen gép nem volt még a kezemben. Nekem mindig a füles jack csatlakozókkal van bajom (épp most is), gyorsan elfáradnak már a sokadik asus gépemben. Pedig nem agyatlan módon rángatom.
,,Touchpadja mennyire érzéketlen, gondolom nem egy Macbook kategória?"
Mé' az milyen? Fogalmam sincs, mivel lehet több. A korábbi asus netbookoknál volt jellemző az érdes felületű, a csuklótámasszal egyben lévő (egy anyagból készült) touchpad. Na az borzasztó szar volt, van is egy ilyen otthon, nem is értem, hogy az asszony hogy bírja, én már kivágtam volna.szerk: ha a hordozhatóság fontos szempont, akkor valóban utlrabookok körül kell nézelődni.
Na most egy kis off...
én mindig szerettem a toshibákat, pl [link] -
NTonee
veterán
válasz
ktomy76 #18594 üzenetére
a kettő nem épp egy kategória. Az egyik ultrabook, 13,3", i7 3517U, nv gt620, a másik meg 15,6-os notebook, (akár) i7 4700HQ, nv gt750. Szerintem neked kell eldöntened, hogy mik a fontosabbak. Az egyik egy nagyon könnyű, viszonylag kicsi, vékony gép. A másik egy normál notebook erősebb hardverrel. A zenbook-al is max annyi bajod lehet, mint bármelyik másik asus-al. Az N550JV azért még elég messze van a 250es ártól, még nem is nagyon kapható.
hacsa: az utángyártott aksikkal nekem eddig csak bajom volt. Ebay-en nézz körül eredeti után, hátha olcsón találsz valamit, vagy nézd meg ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest