- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
adabra #30782 üzenetére
Melegedés: Ha töltőn van akkor melegszik, ilyenkor jobban is megy a ventillátor, gondolom a + feszültség miatt, nekem főleg a csatlakozónál és a gép felső részén. Ugye elvileg fémház, szóval jobban vezeti a hőt. Terhelés alatt is a gép felső része, és az alja melegszik. (A hajtogatható változatnál felfele, a kijelző felé fújja a hőt, ezért azon a környéken melegszik)
A ventillátor hangja közepesen hangos, ha le van terhelve a gép csak akkor. Elég kicsi lehet, mert viszonylag éles hangja van, emiatt is hangosabbnak tűnhet, de a myASUS alkalmazáson belül ki lehet választani csendes üzemmódot, ami visszavesz a teljesítményből valamennyit, és leállítja a ventillátort.
Sípolás: Nem tudom pontosan mit értesz ezalatt. Mostanában viszont megfigyeltem, hogy ha nem, vagy lassan megy a ventillátor, egy nagyon halk cicergő/nyöszörgő nem egyenletes (kb ahhoz hasonlít, mint a betárcsázós net hangja volt régen, csak annál jóóval halkabb) hang jön a gépből, de ezt csak úgy hallani, ha odateszem a fülem közvetlenül a ventillátor nyilás közelébe. Ha gyorsan pörög a ventillátor, ezt nem hallani, fogalmam sincs mi lehet, de annyira nem aggódom miatta, mert rendszerproblémák nincsenek szerencsére.
UI: Ha valaki tudja, van tippje mi lehet ez a cicergő/nyöszörgő hang, segíthetne megfejteni.
-
Tuomas
addikt
válasz
adabra #30780 üzenetére
Én majdnem ezt vettem, de nem ez lett, hanem a 360°-ban forgatható társa.
Nem hiszem, hogy nagyobb lesz, mert ugye 13"-os a gép, de nagyon keskeny a kávája, kb akkora mint egy A4-es papír.
Egyébként én kedvelem, mert átlagos felhasználásra szélvészgyors és masszív gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest