Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Vannak USB-C hubok, ahol kimenetnek kapsz egy HDMI aljzatot is N darab USB-A mellett, én ezzel próbálkoznék. Pl. ez, de vigyázz, az olcsóbbak csak 30Hz-en tudják a full HD-t, játéknál gond lehet. Sajnos a mai laptopoknál már a fél millás kategóriában is spórolnak az aljzatokkal. A HDMI splitterek neked nem hasznosak, csak duplázzák a jelet 2 monitorra. A switch csak ott hasznos, ahol két eszközöd van, és nem kell egyszerre látnod mindkettőt a 2 monitoron.
Nekünk a céges laptop úgy működik, hogy egy USB-C aljzatról megy a 2 fullHD monitor (azok egymásba dugdosva) és a billentyűzet és az egér is, de ehhez a monitorba is kell okosság.Én ott szívtam meg, amikor 2 HDMI-eszközt (céges+saját laptop) akartam 1 monitorra dugni. Kénytelen voltam HDMI switchet venni, hiába volt még egy szabad DisplayPort csati a monitoron, de a DP kb semmivel nem kompatibilis, annyira "fejlett" pl. a HDMIhez képest.
A HDMI switch még drága is volt, de legalább működik az én use case-emben, és nemcsak 30 Hz-en.Ha annyira gyengén van ellátva csatlakozókkal a laptop amit kinéztél, jobb megszokni ezeknek az USB-C huboknak a gondolatát. Nekem most 2 is van, teledugdosva
amellett hogy tele van dugdosva maga az A17 is. -
azbest
félisten
válasz
F_Gergely
üzenetére
Melyik változat ez a gép?
Ha thunderbolt4 vagy displayport alternate módos type-c van rajta, akkor ahhoz van olcsó kábel / dongle.
Milyen monitor? 4k vagy fullhd?Akár csak videokimenet [link] [link] [link] ahol nem írja kifejezetten a 4k 60Hz-et, ott valsz fullhd vagy 2560-as felbontás lehet a max 60Hz-cel.
meg vannak egyszerűbb több portos donglek is képességtől függően különböző árakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi haladó szinten
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amellett hogy tele van dugdosva maga az A17 is.
Pyttawrx