- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ez a windows megbízhatósági előzmények. Onnan fotóztam ki. Ha nem akarsz idegrohamot kapni, hogy mit művel a gép a háttérben, akkor inkább ne. Saját felelősségre igen. Egy időben rá voltam függve erre, hogy próbáltam teljesen hibamentesre driverezni, konfigolni a gépet. Kb lehetetlen. A winfos (amúgy nem mert a 10 és 11 szerintem kifejezetten jó) úgy is dob valami random hibát, valami úgy is ütközik valamivel. Most is csak röhögtem rajta. Hibátlan működés van 24/7, egész nap megy munkában amikor viszem, hiba nélkül. Amúgy nem tudom miért de nagyobb teljesítményű lámpával kicsit belenéztem, és port nem látok. Lehet a hűtőpad megoldja, hogy ne menjen bele annyi por? Majd belenézek valamikor.
Igen nekem a COH1 szintén nagyon tetszett. Megelőzte a korát.
Nekem is olyan 60-65 fok felett indul be a hűtés. Nem normális, oké már megbarátkoztam vele induljon el amikor akar. ArmouryCrate-ben az tetszett, ha akartam felülbíráltam a saját ventiszabályommal. Baromi precíz ventiszabályt alkottam. Pontosan és tökéletesen akkor indult be minden amikor én akartam. Ez most ment a levesbe.Tényleg most hogy mondod a Control egy erős cím. Nekem konzolon volt szerencsém. Series X reggelire ette meg. Szóval yahh.. Tényleg ez a DLSS állítólag az én gpum-ban is van , de még sehol nem találtam ilyen beállítást. Biztos nem játszom olyan címekkel. Ez a BENCH nekem kínai, nem is tudom hirtelen mit kell nézni. De megpróbálom kihámozni a lényeget.
Én az első 3 napban könyörtelenül nyúztam, azóta nem bántottam.
Látom a 80+ celsius ott is befigyel. Én ezt a ShadowPlay beállítást kilövöm mindig, valahogy nem bízok benne, hogy majd ő tudja. Áhh ahogy látom TR-ben minden felb*** ultra stb, és szépen hozza, hát igen másik kávéház az a gpu. Nekem ez medium/high , 1-2 dolog OFF.
De látványban eddig nem csalódtam. Legutóbb is az AOEIV gyönyörű volt.
Nem tudtam belekötni sem látványban, sem perfomance-ben.COH3-nál még elolvasok pár véleményt, meg tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kutya topik
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx