Aktív témák
-
Angelo00
újonc
Ezen kívül a következőket fedeztem fel:
Letöltöttem az ASUS GPU Tweak III software-ét és ott be van állítva max hőmérséklet a kártyára amit nem tudok állítani... -
Angelo00
újonc
A kártya teljesen jól működik csak nagyon hangos. Próbáltam már mindent de semmi se használt. Egyedül annyit tudtam tenni, hogy a max fanspeed-et levettem 75% a bios-ban (ennél lejjebb nem engedte) A kártya nemrég lett újra pasztázva szakszerűen. Se Msi Afterburner, se másik program nem működik. Egyedül a ház ventilátorait tudom kezelni.
Próbáltam teljesen új windows telepítést is (amit most is használok) de sajnos a probléma úgyan úgy fennáll.
A probléma a Windows indulásakor nem jelentkezik, csak ha valami komolyabb alkalmazást indítok el. Az fps értékek a szokásosak, tényleg csak a hangerővel van gond.
Ha bármi ötleted van, kérlek ne habozz! Bármi segítségért hálás vagyok!
Köszönöm, hogy elolvastad!
Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest