Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fercsa
senior tag
válasz
parandroid #99 üzenetére
ugy emlexem mintha a tapcsatinak (aljazat) a feher muanyagjat lekellett volna huzni majd kicsit meghajlitva a 4 allo tusket, h elferjen a csati is es a zalman is. igaz nekem 7700-es volt meg regebben...
-
parandroid
félisten
Újszülöttnek minden hűtőfelrakás nehéz.
Nézegettem neten más fórumokat is, hogy hogyan oldották meg, nem tűnik nehéznek, mondjuk hosszabb csavarokat még kell szereznem. Amit nemigen láttam, hogy az átalakítónak a szuflát biztosító floppy-kábele mennyire lesz útban...
Mentségemre szolgáljon, hogy ma kaptam meg a normális házamat, az előzőbe meg nem lett volna értelme rendes hűtőt rakni, különösen, hogy a táp is zúgott ész nélkül.
p -
Fercsa
senior tag
válasz
parandroid #97 üzenetére
pedig egy zalman-t egy NCU2005-hoz kepest gyerek jatek felrakni
-
parandroid
félisten
válasz
Stylewars_kp #95 üzenetére
Amikor a zöld alapon kis fekete processzormagnak sikerül valamelyik széléből lepattintanod egy darabot a hűtőborda erőszakos mozgatásával. Általában a processzor működésképtelenségét, de legalábbis komoly működési zavarokat von maga után.
Amúgy megvan a szép új házam, úgyhogy lassan nincs több kifogás, fel kellene szerelnem a Zalman 7000B-Cu-t. De épp az imént említett lesarkazástól tartok...
p -
TothMG
aktív tag
Ha él még a topik akkor a kérdésem az, hog hogyan lehetne emelni P4GD1 alaplapban a frekit forrasztás nélkül ?
Átolvastam a topikot, de nem tud valaki valaminyen XP-s progit rá? -
Domy
aktív tag
Ez most kellett ide?
Van HW piac.... talán...
-
brasil
senior tag
újabb néhány mod látott napvilágot kedvenc átalakítónk nagy bánatára
linket nem adok mert elhalt az xs de fentebb van link asszem.na ott az uccsó oldal.hajrá!valaki csinálja már meg kíváncsi vok h másnak is számít-e anyit mint nékem!!! -
brasil
senior tag
-
-
Domy
aktív tag
No... a sok szarakodásnak az lett a vége, hogy rájöttem arra is, hogy az egyik lefogató nem tart eléggé.... valszeg az előző tulaj picit megnyomorította, úgyhogy addig jegelve a projekt, amíg nem lesz rá egy nagy Zalmi vagy egy víííz!
Egyébként 2772Mhz-n primestabilnak tűnik, és nincs kizárva, hogy a hőfok miatt esik szét feljebb.... -
Domy
aktív tag
Most azon parázok, hogy Achill3us ramjai 2,8V-on nem mentek 400-on 2-2-2-5-öt ebben a satu 915-ös lapban... vajon Vmoddal sikerülhet-e följebb tolni???
Egyenlőre Gerjus prociját prime-olom linux alól, hogy vajon hol a vége!! -
Domy
aktív tag
Ehelyett van egy másik ötletem... ki nem próbáltam, úgyhogy nem tudom hogy működik-e....
Keress egy olyan ismerőst, akinek Primecooler hűtője van (a Zalman klón) és kérd el tőle a 478-as tokhoz való felfüggesztést... az elvileg kompatibilis a Zalmanéval, de kb. 1-1,5cm-el feljebb van, úgyhogy pont jónak kellene lennie!!!
Az eredményről mindenképp számolj be! -
xcbiker
addikt
A lábakkal én is szívok.
Hoztam egyet egy PH-s kollégának és mikor kibontottuk már 3 láb csonkolt volt.
Go vissza garba. egyből cserélték, de mikor bontanánk fel annak is egy lába hajlott (még a dobozban) kivét után a hajlott lábat csak az imádság tartotta a csonkon, úgyhogy most ez is megy vissza a nagykerbe.
A srác meg kénytelen várni. -
brasil
senior tag
na megfordítottam egy kondit mer fordítva sikerült feltenni de semmi változás
egy lábam viszont letört de az is visszakerült gyorsan... -
Domy
aktív tag
válasz
Achill3uS #57 üzenetére
Hát ja, de későbbi terveim között szerepel egy tápos VGA kari... a feszt meg leszarom, amíg bírja a proci... ha 1,9V kell neki, hát legyen... de általános tapasztalat az, hogy nem a fesz hiánya miatt nem megy a Dottie, hanem mert itt a vége!!! Ha mebolondulok, akkor marad a 730-as... 12-es szorzó max. FSB-vel
-
Achill3uS
nagyúr
-
Domy
aktív tag
-
Domy
aktív tag
Brasil:
Nem lettél elárulva! Elvileg ma rakom össze a cuccom!
P4GD1 + 750.... viszont engem az aggaszt, hogy 14-es szorzóval nem tudok majd stabilan felmenni 200-as FSB-re, és ebben a trágya lapban nem lehet szorzót állítani!!!!
Fercsa:
Hajrá!! -
brasil
senior tag
no tisztelt nagyérdemű!sajnos szinte egyedül maradtam mindenki elárult, azt eladta dotennnyét.de sebaj lesz még 1 blogom!
na de a lényeg!megvan a mod első része![link]a procc nem ment feljebb vízzel majd nézem kompival is!aszittem lesz valami de aztán rájöttem h az xsen a srácoknak miért ment jobban a procc.mert lockos voltaz enyém ES tehát szorozhatok össze-vissza így a procc nem is fog feljebb menni mint az eddig kitesztelt dolgaim ami kisit elkeserítő
.viszont az fsb a korábbi 250ről 310re emelkedett, a ram 500 helyett 520on hajlandó szaladgálni
tanult kolléga szerint xs-en a ct479 kicsit butára sikerült és visszafog mindent.ezek szerint télleg!pár száz ft-ból 50fsb fönek!nem rossz.még ami hátravan az a vcca mod.ez afránya dapter csak 1.5v-ot ad némelyik lábnak, ami az ULV(ultra low voltage) proccok defaultja.a ''sima'' dothan ott 1.8at szeret kapni intel bátyánk szerint.szel annak is nekiugrok a napokban.azt már tudjuk h lehet adni 1.5 helyett bőségesen de egyik emberke tapasztalata szerint a 2.95v már sok
lapja bánja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Politikai mémek
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD A10-7850K Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 14700 (Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest