- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt írta Tony:
''I just set 1.8V for vcore on my board here and measured 1.56V real on the board...droop is a little mild for the lack of accuracy here and I will be looking for a fix when I speak to the guys in Taiwan.
they could do away with the options over 1.6vcore for me if 1.6V actually gave 1.6V''
Lehet ezt értettem félre, de mintha azt sugallná, hogy megoldják még a problémát!
Ebből következtettem arra, hogy még csiszolnak ezen a lapon a megjelenésig. Ha a lapok már véglegesek, esetleg BIOS szinten lehet még javítani a vdroop mértékén? 
Denes242 felvetéséhez mit szólsz? Kétmagos procinál kevesebb vdroopra lehet számítani? (Mondjuk ha nem, akkor sem érzem, hogy tragédia lenne, max. a magamfajták több feszültséget állítanak be a BIOS-ban.
)
Amit sehol sem tudtam egyértelműen kideríteni: az ''1333 MHz FSB strap'' (aminek a hiánya miatt sokan ''sírnak'') mire jó?
Jelenleg van ennek valami előnye, nem csak a jövő processzorai fogják (ki)használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebből következtettem arra, hogy még csiszolnak ezen a lapon a megjelenésig. Ha a lapok már véglegesek, esetleg BIOS szinten lehet még javítani a vdroop mértékén? 
)