- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Begi
senior tag
Hat nekem meg anno az ASUS A7V133a-s alaplappal volt ilyen gond, vagyis igazabol nem az alaplappal, hanem a procival. Elinditottam eloszor a gepet, es hipp-hopp nagy fekete kepernyo. Mondom hmmmm. Megneztem az alaplapot, atallitottam 100Mhz-re a Fq-t, majd el is indult. Es ezek utan csont uj gepre nem ment fel a windows. A scandisknel mindig lefagyott, es hulye ''pixeleket'' rakott ki a kepernyore. Na mondom a memorianak annyi, kicsereltem, nem az volt, mondom akkor a videokartya, nem az volt. Aztan vegul maradt az alaplap, meg a proci. Kiderult, mikor eloszor bekapcsoltam a gepet, megsult a proci, de csak annyira, hogy semmit ne lehessen feltelepiteni:)). Talan a DOS-sal kellett volna probalkoznom:DD
Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Fotó állvány eladó
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest