- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
visszaraktam a bootolható CD-t bele
-
jerry311
nagyúr
Na, figyu, aludjatok rá egyet, nem végszükség a dolog, már vagy 3 hete úgy megy, hogy benne van egy bootolható CD (+10 sec boot idő, de egyébként hibátlan).
Én is megyek aludni, mert fél ötkor már kelés van hattól meg meló.
Majd holnap még gondolkodunk rajta. -
jerry311
nagyúr
A windows úgy ment fel rá ahogy írtam.
Mert ugye rákérdez, hogy akarsz-e CD-ről bootolnni, ha nem csinálsz semmit, akkor pár másodperc múlva folytatja a bootolást vinyóról, viszont a bootolható CD az ugye benne van.
Amint kiveszem a bootolható CD-t már közli, hogy nincs boot lemez, amit ugye nem kéne neki, hanem haladéktalanul botolnia kellen vinyóról...
Ha átállítom a boot sorrendet, hogy a RAID legyen az első, szerinte akkor sincs bootolható lemez. Pedig az alaplap kézikönyve szerint az kellene legyen. A RAID konfigban is látszik, hogy ''BOOT Yes'' vagy alami hasonló. -
jerry311
nagyúr
Jól van ha megjavult, akkor pls azt mondja meg nekem valaki, hogy miért nem hajlandó a gép bootolni az nVidia RAID-ről?
Úgy állítottam be ahogy a könyvben volt.
Azt írja, szépen angolosan, hogy nincs bootolható lemez.
Megjegyzem, ha be van állítva, hogy bootoljon CD-ről és van benne bootolható CD akkor rákérdez a CD-s bootolásra, ha itt nem ütök le semmit, akkor elkezd a RAID-ről bootolni és elindul minden szépen.
Na? Ötlet?
UI: a konfig ugyanaz, csak nekem RAID-ben van 2 sata vinyó amiről bootolnia kellene. ezenkívül van még 2 SATA és egy PATA vinyó is.
[Szerkesztve] -
jerry311
nagyúr
CMOS clear volt már?
Nekem is vacakolt az a64 lapom a CMOS clearig.
Még a BIOS egyes menüi is fagytak, azóta semmi gondja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest