Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
senior tag
Az aszfalt fizika valóban javult, már tovább jutok az első kanyarnál
, egy kis esettanulmány. Belülről pont ilyen volt, megúszik, korrigál, átcsap, meglassít, összeszed, visszavált, gyorsít ...
Murva nekem szimpatikusabb, ez is jó lesz, bár a setupok qrva sokat fognak számítani, de végülis ez a szimulátorozás lényege, csak legyen rá ideje a usernek...Másik kis nyűanysz, amit lassított videonál vettem észre,
a hátsó gumit kell nézni.
Azért tesznek bele munkát rendesen a fejlesztők... -
jlaci74
senior tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
pl. ha Tóth Imi feldiktálná ...

-
jlaci74
senior tag
-
jlaci74
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
10-ből 10x rontom el ezt a kanyart és előtte a féktávot

-
jlaci74
senior tag
Nyugi, nálam sem működik
Már szinte mindent elkövettem, kipróbáltam,
egyenlőre 160 feletti Gain-nel van számomra értékelhető visszajelzés, 80-al szinte semmi.
Murva teszt -
jlaci74
senior tag
Akik Fanatec - FFB problémával küszködnek, mint én is,
egy FB posztban most olvastam, hogy másik USB portba átdugva a bázist megoldotta a problémát.
Én csak holnap tudom kipróbálni, addig is aki tudja tesztelni számoljon be az eredményről, köszi. -
jlaci74
senior tag
Vagy "Ingyenes próbacsomag" és jöhetnek még ötletek...
Én is terveztem a BF alatt egy kézi és szeki / H váltó beszerzését, de ez a ACR annyira nem adja most hogy el is ment a fejlesztésektől a kedvem... Nem vagyok guru a szoftveres témában, így másokra hagyatkozva lehet hogy rossz az irány beállítások terén, ( pláne hogy nem egy kész játék ) , a FFB hol van hol nincs, ha van és rángat-cibál akkor egészen élvezem mert érzem ( legalábbis azt hiszem ) hogy hol tapad meg hol nem, de tegnap pl. megint ( sokadszorra ) felálltam és hagytam a pi...ba az egészet mert nem tetszett, főleg az aszfalt... Olyan mintha egyik nap jobb másik nap rosszabb lenne az egész érzetre, aztán lehet hogy csak nekem van jobb-sz@rabb napom
-
jlaci74
senior tag
Ha valamit nem tilt szabály akkor az nem csalás, az etikai részét most ne nézzük, aki bajnok akar lenni bárhol-bármiben annak máshol vannak a határai, más az értékrendje...
Ő megszállott volt és sokat tett az eredményeiért, ez nyilván szúrta az ellenfelek szemét. Aztán az vesse rá az első követ aki nem járt tiltott tréningen vagy más turpisságok...
De nem vagyok az ügyvédje
#592 bnorci71
hazai amatőrbe már régóta a jaszkarizás megy, le is szoktam róla... -
jlaci74
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Amilyen pontosan vezetsz tuti nem Colin belsőkön szocializálódtál ...
-
jlaci74
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
LG 32" UW 144Hz,
90-100 álom lenne... -
jlaci74
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Komoly merítés...
A Felicia Kit Car-nál az emlékezetes Triner féle céldobogóra érkezés jutott eszembe New Zelandon... kinek van meg a jelenet?
-
jlaci74
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
2:27-nél majdnem meglett a néző

Nice work!WRC 85 fps
-
jlaci74
senior tag
Fejlemények:
grafikát Mediumra állítva 60 körüli az FPS ,
FFB-t is sikerült valahogy találni, még biztos messze van a jótól de már van valami, így sikerült értelmezhetően kipróbálni a játékot, a murva tuti tetszeni fog...
Amit nem találtam, vagy nincs is, a navigációs piktogramok pozícióját nem lehet állítani? Nekem magasan van, akárcsak az WRC-ben... vagy alacsonyan ülök?
-
jlaci74
senior tag
Köszi mindenkinek,
ki fogom próbálni amiket írtatok,
ha javult a helyzet jelzem majd.A lenti a konfigból érdemes csak egy GPU upgradet csinálni?
Ha igen, konkrétan mire?
LG 32" UW 144Hz monitort használok, ebben nem is tervezek váltani.
PC : Intel i5 12600KF
Asus Gaming Z690 Plus
Asus Dual Geforce RTX 4060 08G
Kingston Fury DDR5 6400Mhz 2x16GB
Táp 700W -
jlaci74
senior tag
Srácok, én is küzdök...
2. napja állok fel és hagyom a picsába mert nem adja.
Sebesség érzet nincs, így nem találom a féktávokat-kanyarsebességeket, kormánynak óriási a késése-szöge.
FFB szinte nincs, FPS 40 sincs.
Kínomba visszaültem WRC-zni, de ott működik minden ( FPS 85 )Fana frissítve a legújabb verzióra, Ákos tippje alapján állítottam a FOV-on is, de nem lett jobb.
Konfig: Fana CSL DD, WRC perec, pedál Elite V2
PC :
Intel i5 12600KF
Asus Gaming Z690 Plus
Asus Dual Geforce RTX 4060 08G
Kingston Fury DDR5 6400Mhz 2x16GB
Táp 700W -
jlaci74
senior tag
Valaki írja meg nekik légyszi az én ötletemet is, egyszer itt a PH-n valamelyik fórumon már vázoltam: adott versenyeken-bajnokságokban véletlen generált, mindenki számára ismeretlen gyorsasági szakaszokon kellene menni, előtte max 3 tréning lehetőség korlátozott sebességgel, így tuti nem lehetne betanulni a pályákat nyélgázon...
Az AI korában nem lenne nagy dolog 50-100 rövid pálya elemből generálni szakaszokat. Ezt lehetne fokozni a saját magamnak feldiktált itinerrel...
Na jó, nem fokozom, élénk a fantáziám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, egy kis