Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VTom

veterán

válasz spleenszuru #2186 üzenetére

Ne hagyd ki, nagyon jó ez is. Nekem az Odyssey-be és ebbe is 200+ óra ment bele, és szívesen előveszem még mindkettőt.

Ez kicsit lassabb, és nagyobb benne a játékosra hagyott felfedezés, inkább a Red dead redemption 2 - höz tudnám hasonlítani tempóban, mint az Odyssey-hez, csak ebben vannak RPG elemek.

Jó játék, és PS5-ön nekem ez volt az első álleejtős játék, ha visszakeresel, pakoltam is a topikba screenshotokat (30fps, quality mode-ban toltam, de van 60fps performance is)

• Jorus

nagyúr

válasz spleenszuru #2186 üzenetére

Nem vagyok ős AC-fan, számomra ez az egyetlen játszható AC játék. :D Oké, eddig csak hatott próbáltam, de a Valhallán kívül egyik sem jött be - nyilván azért, mert nem tipikus AC játék. Odyssey volt a másik, amivel még értelmezhető időtartamot játszottam, de annak már nagyon anakronisztikus a grafikája, ami nekem kinyírta az immerziót. Ellenben a Valhalla a legtöbbet játszott játék nálam PS-en.

Nagyon nagy a térkép, de én minden részletét szeretem, gyönyörűen kidolgozott és élő az egész, bármikor beszippant a játék valósága. Olvastam olyan kritikát, hogy a térkép nagy és kihalt. Ebből annyi igaz, hogy nagy, de mindenfelé tele van az immerziót kialakító, fokozó részletekkel, illetve, ha ennél "zsúfoltabb" lenne, az egyáltalán nem lenne életszerű, szóval szerintem telitalálat ez a kialakítás. Még ha az AC-fanok fanyalognak is.

Én szinte csak íjjal megyek - távolról predátorral sniperezés, középtávon hunter bow, közelről meg sorozás light bow-val, megfelelő abilitykkel kombinálva és jól összerakott skillekkel nagyon hatékony tud lenni. Szerintem nem nagyon lehet megúszni a célzást, ha fontos a hatékonyság, de több lépcsőben tudsz beállítani rásegítést a célzásra. Én mondjuk ezeket nem használom, inkább végigküzdöttem az első jó pár órát, amíg ráállt a kezem.

Van 60 FPS természetesen.

Új hozzászólás Aktív témák