- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Farkassacred #70 üzenetére
Nyilvan voltak benne farasztobb reszek, de en alapvetoen elvoltam vele. De az se mindegy, hogy hogy es mennyit jatszol vele egyhuzamban. Estenkent 1-2 ora AC tok jo, 8 ora egyhuzamban lehet kinzas lenne.
Szemelyfuggo is, van aki utalja a Death Stranding-et en meg elvoltam vele mint a befott.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Farkassacred #62 üzenetére
Kinek mi jon be, en speciel full jol elvoltam a lopakodos reszekkel a 30. alkalommal is.
-
Felesbandi
senior tag
Origins, Odyssey es a Valhalla is full repetitiv volt, de tok jol elvoltam veluk, mert tetszett a vilaguk es maga a jatekmenet elvezetes. Inkabb legyen repetitiv a jo jatekmenet, mint hogy a valtozatossag erdekeben beleeroltessenek sok pocsek reszt.
Mekiben is repetitiv allandoan sajtburgert ennem, megis mindig mindig becsuszik egy, mert jo.
A Counter Strike es hasonlo esport jatekok se valtozatosak, megis tobbszaz orat tolnak bele az emberek, mert ami van, az elvezetes.
Persze ha a japanok csinalnak meg ugyanezt a jatekot csak kanos szuzeket megcelzo anime karakterekkel, akkor hirtelen sokkal pozitivabban allnanak hozza a jatekhoz.
-
Felesbandi
senior tag
Na akkor kb 2 ev mulva tenyleg jo vetel lesz. Bar eddig is sejtettem, hogy csak a szokasos AC kopkodes megy. Ha valakinek bejon a szeria, nagyon nem lehet mellenyulni az uj reszekkel, altalaban azt kapja az ember amit var.
Elnezve PS5-on a grafikai opciokat lehet mar csak PS6-ra veszem majd meg, valahogy egyik kompromusszum se tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest