Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ez valalmi ingyenes live service freemium huncutság lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Nekem az Origins nagyon betalált az egyiptomi setting miatt is. Az Odyssey is tetszett, de az alvilági DLC véleményem szerint nagyon magasra lett szintezve...A Valhallával már játszok egy ideje, 31 órám van benne jelenleg, ebből a "Mythology pack"-ből ez utóbbit érzem a legteljesebb élménynek, bár eleinte eléggé húztam tőle a számat, de végül megszerettem. Csak ez a bogyószedegetős/badella gyűjtögetős 'életerő' tápolás ne lenne benne....meg a skill fa a +0,5;+2.0;+4.0 bohóckodással. Állítom, hogy ez a 240-es szint is emiatt lett "felhúzva"....
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nubreed
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Már megijedtem, hogy ez jön PC-re, de nem. Valahogy a távol keleti kultúra engem nem vonz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Televan74
nagyúr
Nekem meg pont a Black Flag óta tetszenek az AC játékok. Syndicate, Origins. Odyssey, Valhalla is bejött. A Mirage -ben ha nem lesz női karakter alapból kihagyom, és jó pár gameplay videót meg kell néznem hogy eldöntsem érdemes e egyáltalán megvennem.
Mindenbe beleugatok!!!
-
melega
őstag
Nesze neked szép évek, én a miragot várom, bízom benne lehet a régi, viszont a legutóbbiak az Origins átszkinnezve.
A Black Falg óta meg beindul a lejtőn a széria. -
nubreed
veterán
Ja, hogy ez mobilra lesz? Már kezdtem volna épp szidni, hogy mi ez a kb 12 évvel ezelőtti színvonal... mobilra talán jó lesz, bár mobilon ilyet sose játszanék. Az, hogy ez a cucc mobilra jön, vajon a Tencent befolyásnak köszönhető? Egyre jobban hányok ettől az egésztől.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
deltaa97
tag
Ez leginkább egy Kínában játszódó Odyssey, még az ikonokon és a hangeffekteken is észrevehető.
De mobilos szinten (ha sikerül relatíve komolyabb gond és bugok nélkül kiadni) ez egészen jó szint.Xiaomi 12X 8/128 GB Grey -> Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium | Életem legrosszabb döntése, hogy gépészmérnöki pályára tévedtem...
-
Werkly
őstag
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
Ja bocs elírtam hiszen Nagy fal volt a játékmenetben!
-
Televan74
nagyúr
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
Inkább Kína lesz az!
De ezen van még mit dolgozniuk!
Mindenbe beleugatok!!!
-
Werkly
őstag
AC "akármelyik" japán köntösben!
Új hozzászólás Aktív témák