- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed tedd fel a Nem indul és mi a baja a gépemnek topic-ban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
DeepR3D
csendes tag
Üdv,
A téma nem biztos, hogy tükrözi a problémát, a helyzet a következő:
Összeraktam magamnak egy új gépet, és olyan helyzet állt elő, ami meghaladja a képességeimet.

Egy AsRock M3N78D alaplapban egy Phenom II x4 965 BE (3,4 Ghz), 4870X2 Top OC kártya, 8 GB 1,6Ghz Micron ram, rákötve egy 750W-os Chieftech tápegységre.
A probléma, hogy a powergomb megnyomása után az első képnél megáll (zöld háttér, feliratokkal, press ... to enter ... stb), vagy ha elkezdem a bekapcsolás után veszettül nyomkodni a 'del'-t, (a zöld kép mutatása nékül) van, hogy tovább ugrik a parancssoros felületre, ahol kiírja a procit, a ramot helyesen, és hogy "entering bios", és ott áll meg (nincs villogó kurzor se).BIOS resetet próbáltam jumperrel, semmi változás. Sajnos ők az egyetlen AM3(+)-os alkatrészek a lakásban, szóval nem tudom letesztelni mással.
Én az alaplapra gyanakszom, bár nem tudnám megmondani miért.
Valami szakértő segítségét kérném! 
Előre is köszönöm, D.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valami szakértő segítségét kérném!