Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

ehh, csak nem bírtam ki, amúgy is be kellett kapcsolnom, 3dmark 2013 pontszámban hozza a környezeti átlagot 3147-el.
    kettőt találtam viszonyításnak vga alapórajeleken hirtelen, egyet a youtube-on, ott a részpontszámok valamivel jobbak is voltak nálam, egyet meg a hwsw-n, ott kb ugyanez van, 3214 egy Intel Core i7-2600 el.
    marad egyelőre ott, még a szellőtől is óvom. :DDD

törölt tag

válasz Coolmat #5384 üzenetére

szerintem gányolás az, amikor az nvidia driverek évek óta black screen-t dobnak egyes inteles környezetekben, aztán lehet registryt gányolni, meg cserélgetni a hardver elemeket.
    [link]

az imént leírtak egyébként megvoltak, miután a régi rendszer elvérzett, cmos clear megvolt, gyári telepítő dvd-ből készített usb-ről ment fel az új rendszer, de dettó ugyanazt produkálta, ráadásul 32 biten. azt kellene megérteni, h miután feltelepül az nvidia driver, döglik le a monitor, miután elkezd butulni a gép befele.
    egyelőre sajnos van jobb dolgom is, mint az nivdia + intel trágyaság miatt szopni újabb telepítésekkel.
    lehet menne most felette, de nincs az az isten, h a héten én még egyszer kinyissam a gép oldalát.
    megtehetném azt is, h kivágom a kártyát, aztán az htpc opciónak elég az intel vga is, de az meg 24 fps-en régebben röcögni szokott, azt nem különösebben bírom, lévén esténként filmet meg sorozatot nézek róla projin.

de jó tudni, hol nézzek rá, ha nem jut annyi fps mint eddig, viszont játékkal tesztelni szerintem hétvégén sem fogom, mert nem jutok odáig, h emiatt eléüljek, meg keresgéljem, mennyinek is kellene lennie. bár a szőrösfánkos vga burn test ugyanazt a 8 körüli fps értéket hozta, mint eddig, tegnap 1 órán keresztül.
    bár ebből én nem igazán értem miért menne egy 16x-os slotban 8x-osan, de ezt tudjuk be annak, h fogalmam sincs mire akar kilukadni az általad leírt rész, kb. mintha kínai lenne, az utolsó mondat tűnik tisztának, h dualban 8x-os mód. utánanézni meg most momentán egy darabig nem fogok.

én mára egyelőre elfogadtam a helyzetet miután fórumokat bújtam, ahol rajtam kívül szép számmal voltak hasonló gondokkal küzdők. még prohardveres leírás is van, mit kell a reg-ben mókolni black screen miatt. van ilyen mostanában egyes nvidia kártyákkal, és nem kötődik, csak intel lapokhoz, de ahogy ütemezni tudom, elvileg őszre terveztem, kártyát úgyis cserélek. aztán azzal kiderül szar-e a slot, de jelenleg a tartalékgépem elsistergett, azt meg egyelőre hanyagolnám h gariba menjen hetekre, mert a laptop szimpa vga kimenete a közelébe sem ér dvi/hdmi-nek.

de bármilyen fejlemény lesz utóbb, idebököm.

törölt tag

válasz Kiki18 #5381 üzenetére

először mindkét foglalatban, miután felment az nvidia driver, bedobta a fekete képet butulás közben 32 biten és 64 biten is, két különböző vinyára.
    próbaképp az atit beraktam alulra, bebutult, feltettem a drivert, újraindult, majd így letiltódott az inteles cucc, egyszerre látszott mindkettő, míg nvidia mellett nem, aztán kivettem az atit, beraktam a helyére az nvidiát, és szépen bebutult a gép, rinyált és hiányolta az ati kártyát, telepítette automatikusan a drivert az nvidiához. kapott az ati egy uninstallt, aztán újraindult szépen, fekete képernyő nélkül
    igaz, most miután felraktam az asus hangkártya driverét és újraindítottam, kb. 2 mp-re kikapcsolta a monitort, be is csúszott a sportszelet és felrémlett előttem egy levél xanax. de aztán bedobta a bejelentkező képernyőt-
    most már nem merek rálehelni sem, így kizárt, h megpróbáljam a felső pcie slotot :DDD

törölt tag

válasz Flashget #5379 üzenetére

GTX560Ti volt a drágám, viszont most ilyen kártyakivegetős, arrébbrakodós megoldással két vinyóról is elindult és működik, stabilnak tűnő módon, kb 20x indítottam már újra a legújabb driverrel.
    nem merem kivenni, és feljebb rakni. :DDD
    de körbenéztem sok fórumon, nem korlátozódott ez asrockra, volt egy csomó, de sok volt a z77 meg az ötös széria.

törölt tag

válasz Mans20 #5375 üzenetére

most így hirtelen ezért a vegyünk kártyát-lapot megoldáslrt rengeteg ismeretlen férfinak kellene szexuális szolgáltatást nyújtanom nyilvános wc-kben, szóval inkább kihagynám.
    keresek valami ati vga-t, oszt kész.

törölt tag

válasz RetepNyaraB #5373 üzenetére

igen, sehogysenemjó az egész...
    mondjuk legalább elindul az nv cím, de itt meg az oprencer sem. :DDD
    esetleg tapasztalat valami jobb nvidia vga-val ebben a lapban? csak a 5 és 6-os szériával láttam eddig a gúgléban szopássot.
    asszem beesek megint a milyen vga-t vegyek topikba, szokás szerint le vagyok maradva legalább 2 évvel.
    egyébként a nap eredménye, h a tartalék gépem (abit ab9 pro meg egy 6300-as intel) szépen elsistergett, mikor visszaraktam bele az atit. kárfelmérés szerintem a méh telepen.
    egy ritka szar este méltó megkoronázása volt.

törölt tag

hát nem nyert, a lapon legújabb bios van fent.
    vga-n meg nem frissítek biost, azzal csak szívtam eddig.
    egy 4780-as öreg atival meg gond nélkül megy az egész.
    asszem ebből új ati vga lesz, szopjon ezzel más.
    alaplapot gariban kaptam, kétlem, h megint cserélnék.
    annyit tehetek, többet asrock-ot nem, ódzkodtam is tőle, de most már ez van.
    bár ahogy nézem, z77-es asus lappal is problémázna ilyet a gúgle szerint.

törölt tag

hogy lehet együttműködésre bírni a z77 extreme3 lapban egy INTEL Core i5-2500K + LEADTEK GTX560Ti 1GB GDDR5 PCIE párost?
    mert teljesen mindegy melyik nvidia drivert teszem fel, registryt hekkelek, nvidia-powermizer-manager-t használok, grafikus kártyát kivéve safe módban tiltogatom.
    kizárólag fekete képernyő fogad a boot során. win boot képernyő kifagy, aztán sötét lesz a kép és kikapcsol a monitor. 32 biten és 64 biten egyaránt.
    kifogytam az ötletekből meg az türelemből.

amúgy tele van a net black screen after install nvidia driver windows -al.
    ez megint kinek a murva annya lesz.......
    mondjuk ha lenne értelmes megoldás ebben a lapban, h letiltsam a vga-t.
    az előző lap elhalálozott, azon pont nem volt vga kimenet sem, nem támogatta az intel beépített vackát.
    van itt egy tartalék régebbi ati vga, még azzal megpróbálom. aztán legfeljebb a zöldek mennek végleg.
    eddig csak ati-val szívtam, de azzal legalább nem ekkorát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés