- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Hello!
Közvetlenül csatlakoztatom a DIGI kábelt a géphez, így csatlakozom az internethez PPPoE kapcsolattal. Az elmúlt 3 hétben nem volt gond, tegnap óta azonban a csatlakozást követően hol pár mp múlva, hol 1-2 perc múlva a kapcsolat felbomlik. Konfigom az adatlapomnál, rendszer Win 8.1. A szolgáltatót már felhívtam, azt mondják az ő részükről minden rendben.
Mi lehet a gond? Esetleg egy lan driver telepítése segíthet?
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #4679 üzenetére
Magyarul áramtalanítás után kétszer kell indítani... sztem ez nem egy nagy probléma, kérdés ki milyen apróságokra allergiás.
-
athomi
veterán
válasz
rayoliviero #4676 üzenetére
Igaz nekem Z77 Pro3 van, de abban megy az MSI HD7850.
-
athomi
veterán
válasz
RetepNyaraB #4656 üzenetére
Beállítottam 1-re, így viszonylag csenben van 650 rpm-en
-
athomi
veterán
Vásároltam egy Thermalright Macho 120-as processzorhűtőt. Az a gondolm, hogy a BIOS-ban beállítottam level1-re (level1 - 9) a ventilátor sebességét, mégsem az alap 600 rpm-mel működik a hűtő, hanem ~950 rpm-em. :/
Tud ebben vki segíteni?
szerk.: Megpróbálom a 'custom fan speed' értéknél az 1-255 skálán beállítani a legalacsonyabbat, 1-et.
-
athomi
veterán
Akkor most az a kérdésem, miért csak 667MHz-en mennek a ramok (Kingston 2x4 GB 1600MHz)?
-
athomi
veterán
válasz
RetepNyaraB #4617 üzenetére
Annyira azért nem vagyok bamba... de ahhoz igen, hogy miután összeszereltem vártam a csodát a géptől, mígnem rájöttem, elfelejtettem a ramokat beletenni
Am. 20 perc alatt sikerült rágyógyítanom a 24 pin-est, tulajdonképp izomból lehetett csak belenyomni szép apránként...
-
athomi
veterán
Ilyet még nem basztam... nem lehet belegyógyítani a 24 pin-est a lapba. Izomból nyomom, de félek kettétöröm a lapot.
szerk.: ócska deszka, eddig még mindbe bele ment (CM 450GX)
-
athomi
veterán
Sziasztok!
A mai nap folyamán vettem egy Z77 Pro3 lapot... vki le tudná írni mit kell csinálni a BIOS-ban, hogy az i5 2400-ból kihozzam ami benne van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest