- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Első kézből vannak infóim olyanoktól akik teszteltek Killerel is és Extrem4+al és 100%-osan megbízom a véleményükben,pláne hogy nem csak egy embertől kaptam infókat
De én személy szerint teszteltem a régi MSI A85XA-G65-ösömmel és a mostani Ext6+al ugyanazt a procit és elvileg mindkettő a saját márkájának csúcslapja,emiatt nem kéne nagy különbségnek lenni,de még is van.
Egy FPS-játékban elvileg nem érzi a szem a különbséget 30FPS fölött,de a játékban valahogy mégis érezni hogy nem 30 hanem mondjuk duplája. Nálam ugyan ez hangzásban..de lehet más példa is pl van hogy valami finom még is van attól finomabb,de amit az elsőre nem mondod azt hogy na az rossz....végigpróbáltam,normál alap ALC892-es>X-Fi>Xonar>Sp,sőtt még volt lehetőségem hallani a Giga-féle AMP-UP audiot is ,és hallható, érezhető különbség torzításban is.
Mély hangoknál annyi a különbség hogy egyik estben túl"szaturált" mély hangokat hallani(ami olyan mint egy tuning Ladában a 2500W-os subláda amin monton tuc-tuc megy és szétrázza a kasztnit és érezhetően nem tiszta hangzása van) míg a másiknál egy dinamikusabb telítettebb basszust kapok. Ez főleg az egyszerű ALC892>PS,AMP-UP,X-Fi-nél érzékelhető,viszont köztük már szubjektív kinek milyen füle mit hall számára jobbnak.
Nekem van FM1-es konfigom is 12K-s A55 DGS lappal,meg van egy Z77 és az én A88X-es ASRockom és nekem érezhető a különbség. Én tuningolok és szeretem magam beállítani a gépet,és csak a drága lapok biosa ad olyan beállításokat amikkel ez lehetséges,és ha más is APU-s rendszerből akarja legtöbbet kihozni neki is megérheti a jobb/drágább lap,ennyi
Nem mindenkinek az az igénye mint neked,ebből kifolyólag lehet másnak más ésszerűÉn sem érzem teljesen idiótának magam mert Ext.6+t vettem.
A Killer lan abban ad pluszt hogy hardveresen irányítja a kapcsolati forgalmat ezáltal nyújt jobb teljesítményt multiban(persze ez nagyon függ az adott játék szerverkörülményeitől)és csökkenti a proci terhelését,és bár van akinek nem számít,de van akinek igen,na azoknak készült a Killer.
-
Vartanus
őstag
A chip"készlet" önmagában még nem minden,nagyon sok múlik azon,hogy mit és hogyan nyújt a bios,mert hiába van egy marha jó lapod 36+12VRM-el 50staport stb ha a bios szarul van megírva akkor nemér az egész semmit.Darabszámra nem támogat többet a Killer csak mondjuk a K-s procidból mindent ki tudsz sajtolni míg a másikkal jócskán marad a prociban
Hangkártya:
Nos javaslom hallgass meg egy teljesen átlagos integrált hangkarit és a Purity Soundot(PS),megdöbbentő lesz a különbség.
X-Fi-ről nem azt írtam hogy torzít hanem azt,hogy a PS még attól is jobb,én sem értem hogy miért,de jobbnak hallom. És nem vagyok egyedül a fenti véleményemmel. Intel Z87-es lapoknál az Asrock topikban is nem egy volt aki nagyon nagyon dícsérte a PS-t és volt aki előtte Xonart volt aki SoundCore 3D-t használt.
Egyébként én csak véleményem írtam leIgen APU-val is lehet játszani
Bármennyire is hihetetlen,de én pl a WoT-ot 1680x1050-es felbontás és médium szint mellett 60-70fpssel játszok úgy hogy a mikrolag 40ms alatt marad. Nos és van Killer tulaj akivel beszéltem és szerinte használható plusz a Killer lan(ő is mint én is 5800K IGP-jén játszik),de ez is csak tapasztalat enyém meg másé
De nem kötelező azt venni amit én ajánlottam,dönthet a legalapabb A55-ös lap mellett is,én csupán felkínáltam pár javaslatot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest