- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
konci79 #1330 üzenetére
Igen azt észrevettem, villámkár előtt az fsp tápommal teljesen más feszültségértékeket kaptam anno a 775-ös rendszeremnél, kisebb ingadozással tartotta a beállított feszültség értéket, vagy legalábbis jobban a közelébe volt.
Annyiba szerencsém volt a biztosítónál, hogy első körbe egy 300 wattos LCpower-t adtak, majd írtam nekik, hogy nem tudom bekapcsolni a gépem, nincs elég kraft.
Ők azt mondták az lehetetlen, így elvitték a gépet még egyszer a biztosító szervizébe. Akkor már az aktuális 8800gtx-et is benne hagytam a gépbe, majd jött egy emil, hogy a kártya rossz mert eszeveszett mód sípol. Akkor felhomályosítottam őket, hogy ez a kari képes 250 watt környékén is fogyasztani, nem véletlen volt normális minőségű és drága táp benne, és amit adtak a közelébe sincs, a kártyán a saját védelme érdekében egy szpíker szól ha kevés a kakaó. Így kaptam egy 520 wattosat (450-el se indult el, tuti jó minőség lehet), mikor rákérdeztem miért olyan tápot adnak, ami az enyém hatodába kerül, minőségre meg a tizede, annyit mondtak amikor először ott volt a gépem szervizbe, feleannyi cucc volt benne mint másodjára, és első alkalomra a 300 wattos is elégnek bizonyult. WTF?!?! Értékegyeztetés?!?!? Főnök utasítására ilyen nincs nálunk.
Szóval inkább örülök hogy van. Azóta még 4 villámkárunk volt, 3 vinyó, 1 alaplapi hangkari, 1 pci-os hangkari, 1 alaplapi lan, 1 pci-os lankari, meg egy crt monitor lett az áldozata, de inkább elkönyveltem veszteségnek, mintsem ezekkel a f@szokkal szarakodjak nem hogy használhatatlan, eladhatatlan cuccokért.
Tápcserén nem gondolkozok, szeretnék venni egy zotac zboxot, addig elmókolok ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest