Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ilyen aru es kategoriaju lapoknal ez szerintem enyhen szolva marginalis elony. Altalaban aki ennyire az aljarol mazsolazik, az nem folyamatosan naprakeszen tartott ubergaming szornyet epit, hanem valami altalanos felhasznalasu masinat. Belerakja a valamit, aztan ugy marad 5-7 evig sokszor. Persze mindig vannak kivetelek, plane egy szakmai forumon, de az az elenyeszo kisebbseg.
De amugy nem fujok erre a lapra, ne erts felre, mert minden benne van, ami kellhet igazabol, 32gb ram, egy 65W TDP-s r5 7600, egy pcie4 ssd meg egy jobb kozepkategorias VGA siman mehet bele, es van egy baromi eros gep, ahol legalabb az alaplapon sikerult erdemben sporolni ugy, hogy amugy szinte semmit nem vesztettunk el amiert kar is lenne.
Szoval az alaplap maga nekem tovabbra is tetszik, csak az arazasan sirankozok. De latom, hogy abban igazad van, es igazabol a jelenlegi piacon vegulis OK az ara. Nem kiemelkedoen jo ajanlat, de nem is rossz vegulis. -
opr
nagyúr
Az ara tenyleg huzos, ilyen minimal lapert a kozel 100 euro az nem normalis. Egy honapja 130 euroert vettem nagyon jol felszerelt x570s lapot ujonnan. Tudom, tudom, AM4, nem AM5, de azert na, ne vicceljunk mar.
Ennek a lapnak a realis ara olyan 60 euro korul lenne szerintem. Annyiert nagyon is lenne helye a piacon, egy R5 7600 65W TDP-jevel valszeg minden gond nelkul megbirkozik, az egy darab m.2 slot pcie4*4, a ket memoriaslot mindenre eleg ddr5 mellett, a hatso IO meg az ubergyors usb meg az emberek 99%-at semmilyen szinten nem erinti. Egy pendrive, eger, billzet, wifi stick, nyomtaton kivul a gepek 99%-ba soha nem lesz dugva semmi. Sot, ha oszintek akarunk lenni, igazabol altalaban meg ennyi sem, hanem hatul egy eger-billzet van, meg ha ugy van, a hazon elolapi portban egy pendrive es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest