Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ismét árvíz, még mindig HM háttérintézmény.
Tegnap délután gyorsban összeírták az igazgatóságon, hogy kit lehet első körben kivinni a gátakra, és kit második körben. Volt, akit megkérdeztek ezzel kapcsolatban (milyen sürgős melója van stb.), de nem mindenkit...
Délután fél öt körül hívott az igazgató titkárnője: másnap (azaz ma) tíztől este hatig homokzsák-pakolás Bp-en. Mondtam neki, hogy akkor a betervezett oktatást megtartja-e helyettem, erre egyből módosított...
Első körben az mondta, nem kell mennem, aztán módosított: este hattól vezényeltek ki.
Ma reggel a szükséges cuccokkal felpakolva mentem melózni. Délelőtt - egy kicsit szervezettebb formában - elkezdték beosztani az állományt (végre volt némi infó is). Kiderült, hogy az igazgatóságunkon dolgozó huszonpár katonának összesen 40 váltást kell adni (péntek este hattól hétfő este hatig, 12 órás váltással, váltásonként 5 főt). Lényegében önkéntes alapon ment a beosztás (nekem azért maradt a péntek este).
Kb. 15 óra felé közölték, hogy mégsenem kell menni: a tervezett 5 fő helyett, váltásonként csak 2 főt kellett küldenünk (a három lehúzott ember egyike én voltam).
Vasárnap reggel hattól is be vagyok osztva (ezek után nem tudom hogy kell-e menni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Délután fél öt körül hívott az igazgató titkárnője: másnap (azaz ma) tíztől este hatig homokzsák-pakolás Bp-en. Mondtam neki, hogy akkor a betervezett oktatást megtartja-e helyettem, erre egyből módosított...
Első körben az mondta, nem kell mennem, aztán módosított: este hattól vezényeltek ki.