Hirdetés
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
aPazmandi
újonc
Sziasztok! Elég béna vagyok a PC rgb részeihez, a témát se tudom mit jelöljek pontosan. Igazából most fogom megépíteni életem első PC-jét, viszont egy problémába ütköztem, és nem tudok értelmesen rákeresni, hogy választ kapjak.
A problémám, hogy az egész gépbe egyetlen ARGB-s alkatrész lesz, mégpedig a procihűtő. Mint kiderült, az alaplapomon (Asrock B650M HDV/M.2) egy darab ARGB Header sincs, így nem lenne mibe beledugni a hűtőt, hogy világítson. Tudtommal ez nem is kötelező elem, de ha már ilyet rendeltem illene hogy világítson. A hűtő egy Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB lesz, 2ventis így gondolom hogy 2 argb csati kellene.
Addig eljutottam, hogy vannak ilyen szétosztók, ráadásul olyan is ami SATA-ból kapja az áramot, viszont nekem olyan kellene akkor amibe mindkettő venti ARGB 3pines csatiját bele tudom dugni, és azt egy SATA-ba. Ilyen létezik a világon? Esetleg milyen megoldások vannak? Mindössze a 2 ventilátort kéne világításra bírni majd, nem szeretnék +5 méter kábelt és 25 szétosztót venni hozzá, valami baromi egyszerű megoldás létezik-e erre, mert szerintem nem nagy kérés, csak hülye vagyok hozzá
Köszi.
Aktív témák
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Thermaltake TOUGHRAM RC DDR4 4400MHz 16GB (8GB x2)
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest