- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
aPazmandi
újonc
Sziasztok! Elég béna vagyok a PC rgb részeihez, a témát se tudom mit jelöljek pontosan. Igazából most fogom megépíteni életem első PC-jét, viszont egy problémába ütköztem, és nem tudok értelmesen rákeresni, hogy választ kapjak.
A problémám, hogy az egész gépbe egyetlen ARGB-s alkatrész lesz, mégpedig a procihűtő. Mint kiderült, az alaplapomon (Asrock B650M HDV/M.2) egy darab ARGB Header sincs, így nem lenne mibe beledugni a hűtőt, hogy világítson. Tudtommal ez nem is kötelező elem, de ha már ilyet rendeltem illene hogy világítson. A hűtő egy Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB lesz, 2ventis így gondolom hogy 2 argb csati kellene.
Addig eljutottam, hogy vannak ilyen szétosztók, ráadásul olyan is ami SATA-ból kapja az áramot, viszont nekem olyan kellene akkor amibe mindkettő venti ARGB 3pines csatiját bele tudom dugni, és azt egy SATA-ba. Ilyen létezik a világon? Esetleg milyen megoldások vannak? Mindössze a 2 ventilátort kéne világításra bírni majd, nem szeretnék +5 méter kábelt és 25 szétosztót venni hozzá, valami baromi egyszerű megoldás létezik-e erre, mert szerintem nem nagy kérés, csak hülye vagyok hozzá
Köszi.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest