Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz aPazmandi #1 üzenetére

Üdvözöllek!

Az elektromos kérdésedre ITT kaphatsz választ! Viszont arra készülj fel, hogy ha valamit nem jól csinálsz, akkor azzal tönkre is teheted a géped!

• aPazmandi

újonc

Sziasztok! Elég béna vagyok a PC rgb részeihez, a témát se tudom mit jelöljek pontosan. Igazából most fogom megépíteni életem első PC-jét, viszont egy problémába ütköztem, és nem tudok értelmesen rákeresni, hogy választ kapjak.
    A problémám, hogy az egész gépbe egyetlen ARGB-s alkatrész lesz, mégpedig a procihűtő. Mint kiderült, az alaplapomon (Asrock B650M HDV/M.2) egy darab ARGB Header sincs, így nem lenne mibe beledugni a hűtőt, hogy világítson. Tudtommal ez nem is kötelező elem, de ha már ilyet rendeltem illene hogy világítson. A hűtő egy Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB lesz, 2ventis így gondolom hogy 2 argb csati kellene.
    Addig eljutottam, hogy vannak ilyen szétosztók, ráadásul olyan is ami SATA-ból kapja az áramot, viszont nekem olyan kellene akkor amibe mindkettő venti ARGB 3pines csatiját bele tudom dugni, és azt egy SATA-ba. Ilyen létezik a világon? Esetleg milyen megoldások vannak? Mindössze a 2 ventilátort kéne világításra bírni majd, nem szeretnék +5 méter kábelt és 25 szétosztót venni hozzá, valami baromi egyszerű megoldás létezik-e erre, mert szerintem nem nagy kérés, csak hülye vagyok hozzá :DD
    Köszi.

Aktív témák