- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Célzott lövés ellen a legjobb cuccok is néha kevesek, de sokszor van olyan szitu, hogy ha fullos gearrel vesz körbe egy team, akkor bizony kb nulla esélyed van. Nagyon sok múlik azon, hogy reagálod le az akciót, hogyan helyezkedsz, mennyire vagy pontos.
Nekem volt olyan, hogy egy Desert Eagle-el mentem be, és 7 playert szedtem le vele - minden lövésem fejre ment, és a végén több mint 2.5 millás loot-tal jöttem ki. De pl értékes itemet nem is találtam abban a körben (az értékeset alatt a több millásakat értem), mert megint más a szitu, hogy ha a kör elején találok egy arany oroszlánt, ami 1.6 milla - máris másképp állok hozzá a meccshez és kevésbé kockáztatok.És a legjobb gear és taktika sem ér semmit, ha van egy tetű player, aki elbújik az extraction pontnál és visszaszámlálás közben lő pofán - volt ilyen, és csak a szerencse és az mentett meg, hogy volt annyi lélekjelenlétem, hogy nem léptem ki teljesen a pontról és szitává lőve, de valahogy túléltem.
Új hozzászólás Aktív témák
X
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest